Příspěvky uživatele - 230.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pnoucí růže bílá, 9.4.2010 Obsahuje fotku
ahoj- dávám voskované v kontejneru do chladného pokoje. až pořádně naraší a když už nemrzne - dám do země. to se mi osvědčilo.    K..
Jaká je Big Purple?, 6.4.2010
hm- díky za zprávu, tyhle ne. chci Crocus a Claire Austin.  K.
Jaká růže k plotu?, 3.4.2010
Ahoj- mám ji-sice ještě malou, ale v zimě se jen ulomil výhon. zmrzlá není . stojí za to, je krásná a zajímavá.
Pnoucí růže bílá, 2.4.2010
hm- tak je to asi ta Cockade.  podle těch fotek.  K.
PS-navíc je tu teď pochybnost - jestli to není růže White Cockade. K.
díky- na té fotce je moje růže. akorát už nevím odkud ji mám.  K.
Pnoucí růže bílá, 1.4.2010 Obsahuje fotku
Ilse Krohn- velmi hezká, bohužel nevím kde je k dostání.
Pnoucí růže bílá, 1.4.2010
Dawn je i bílá, světlerůžová i sytě růžová Coral Dawn.
Jaká je Big Purple?, 29.3.2010
ahoj Evo - no nádhera. ta Robusta je popínavá, že? Tantauky už mám nakoupené- a jaké měli Angličanky?  KAJA
Jaká je Big Purple?, 26.3.2010 Obsahuje fotku
pokud něco vyroste
Růže - jak moc se mají z jara sestříhat, 25.3.2010
jo - tohle je úplné
Růže - jak moc se mají z jara sestříhat, 24.3.2010
ps. - pokud se týká květů jsou velkokvěté s jedním květem nebo mohou mít soukvětí. záleží na odrůdě. K.
Růže - jak moc se mají z jara sestříhat, 24.3.2010
ahoj -všichni jsme na zahradě- tak jenom něco málo. na podzim se růže mají zkrátit o jednu třetinu. na jaře se krátí na asi pět oček od země, ale až kvete zlatý déšť. popínavé vystřihnout suché po zimě a pokud nepřekážejí nechat tak. ještě jsou... celý příspěvek >
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 23.3.2010
hezké -a zdravé
Wistarie, 22.3.2010
ahoj- dostala jsem dva odkopky.jeden jsem nasadila na starou chalupu a druhý na novou.ten na fotce je na starém. je tam lehká černozem a je  do odpoledne na slunci. navíc je tam trativod z W.C septiku. tak má asi spodní zálivku, protože... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika