Příspěvky uživatele - 230.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jsou anglické růže jen sadové?, 1.7.2011 Obsahuje fotku
Glamis Castle - nízká angličanka- asi půl metru
Jsou anglické růže jen sadové?, 1.7.2011 Obsahuje fotku
---
Jsou anglické růže jen sadové?, 29.6.2011 Obsahuje fotku
Jubilee Celebration- angličanka
Napadená růže, 27.6.2011
ahoj - taky to může být Pidikřísek. je podlouhlý a zdržuje se hlavně na spodku listu, kde saje. potom jsou listy takové bělavé. stříkám spolehlivým Mospilanem.je na mšice i na housenky atd.
Jsou anglické růže jen sadové?, 23.6.2011 Obsahuje fotku
ale je třeba kliknout na ve světě. potom vlaječku a horní obrázek--- klik - dále buď na obrázky - rozjedou další - nebo jsou tam jmenné seznamy jeho růží --  a jeho růže se u nás prodávají -- Pelcovi, Šíp
Jak kvete růže, 18.6.2011 Obsahuje fotku
nejdřív krásné poupě - pak otevřená
...
Jak kvete růže, 18.6.2011
 Třeba Mozart- prázdná, ale velmi efektní
 zdravím - a to jako na ní nebyla žádná cedulka? co je to za růži... jsou plné poloprázdné a  jednoduché. to je normální. pokud chcete plnou - tak si koupíte další..všechny jsou krásné
Voňavá sadová růže, 9.6.2011
je nádherná - akorát mně překvapuje rozmanitost jejich podob...  jednou plná pa třeba napůl prázdná - růžová i oranžová.
Pomoc s určením růže, 2.6.2011
mechovka to není - spíš nějaká historická.---
Heritage - zbědovaná po zimě, 31.5.2011
byla nasazená očkováním aspoň tři cm v zemi? já bych ji nechala a koupila ještě jednu. mohou být vedle sebe. hezké jsou tři ve skupině,.jinak s Austinkama mám dobré zkušenosti - jsou odolnější než čajovky.
Jsou to plané výhony?, 27.5.2011
počet lístků na listě nevadí - loni jsem měla na koupených růžích  /originál/ taky více lístků. dokonce na některých devět... byly zdravé, bujné a krásně kvetly. ale nebyly menší nebo bledší.  měla jsem i foto, ale už jsem to smazala -... celý příspěvek >
Množení řízkováním, 25.5.2011
množím taky - ale já sadím hluboko a na místo, kde už nepřesazuji. lístky nahoře nechávám celé a láhev na zimu zavíčkuji. v létě taky nechávám dýchat bez víčka.musí být zavlažováno. Helenka a třeba Big Purple takhle roste skvěle.taky Barcarolla.ta... celý příspěvek >
Nákup růží potažených voskem, 4.5.2011
já mám takové zkušenosti -pokud koupím zavoskované růže a nasadím je brzy do zahrady - kdy je ještě moc chladno, zajdou. pokud je nechám s květináčem uvnitř - třeba na okně , krásně naraší. pak je teprve dávám ven. až je lepší počasí. sadila... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika