|
Jsou anglické růže jen sadové?, 1.7.2011  Glamis Castle - nízká angličanka- asi půl metru |
 |
Jsou anglické růže jen sadové?, 1.7.2011  --- |
 |
|
 |
Jsou anglické růže jen sadové?, 29.6.2011  Jubilee Celebration- angličanka |
 |
Napadená růže, 27.6.2011 ahoj - taky to může být Pidikřísek. je podlouhlý a zdržuje se hlavně na spodku listu, kde saje. potom jsou listy takové bělavé. stříkám spolehlivým Mospilanem.je na mšice i na housenky atd. |
 |
Jsou anglické růže jen sadové?, 23.6.2011  ale je třeba kliknout na ve světě. potom vlaječku a horní obrázek--- klik - dále buď na obrázky - rozjedou další - nebo jsou tam jmenné seznamy jeho růží -- a jeho růže se u nás prodávají -- Pelcovi, Šíp |
 |
Jak kvete růže, 18.6.2011  nejdřív krásné poupě - pak otevřená |
 |
Jak kvete růže, 18.6.2011  ... |
 |
Jak kvete růže, 18.6.2011 Třeba Mozart- prázdná, ale velmi efektní |
 |
Jak kvete růže, 18.6.2011  zdravím - a to jako na ní nebyla žádná cedulka? co je to za růži... jsou plné poloprázdné a jednoduché. to je normální. pokud chcete plnou - tak si koupíte další..všechny jsou krásné |
 |
Voňavá sadová růže, 9.6.2011 je nádherná - akorát mně překvapuje rozmanitost jejich podob... jednou plná pa třeba napůl prázdná - růžová i oranžová. |
 |
|
 |
Pomoc s určením růže, 2.6.2011 mechovka to není - spíš nějaká historická.--- |
 |
Heritage - zbědovaná po zimě, 31.5.2011 byla nasazená očkováním aspoň tři cm v zemi? já bych ji nechala a koupila ještě jednu. mohou být vedle sebe. hezké jsou tři ve skupině,.jinak s Austinkama mám dobré zkušenosti - jsou odolnější než čajovky. |
 |
Jsou to plané výhony?, 27.5.2011 počet lístků na listě nevadí - loni jsem měla na koupených růžích /originál/ taky více lístků. dokonce na některých devět... byly zdravé, bujné a krásně kvetly. ale nebyly menší nebo bledší. měla jsem i foto, ale už jsem to smazala -... celý příspěvek > |
 |
Množení řízkováním, 25.5.2011 množím taky - ale já sadím hluboko a na místo, kde už nepřesazuji. lístky nahoře nechávám celé a láhev na zimu zavíčkuji. v létě taky nechávám dýchat bez víčka.musí být zavlažováno. Helenka a třeba Big Purple takhle roste skvěle.taky Barcarolla.ta... celý příspěvek > |
 |
Nákup růží potažených voskem, 4.5.2011 já mám takové zkušenosti -pokud koupím zavoskované růže a nasadím je brzy do zahrady - kdy je ještě moc chladno, zajdou. pokud je nechám s květináčem uvnitř - třeba na okně , krásně naraší. pak je teprve dávám ven. až je lepší počasí. sadila... celý příspěvek > |
 |