Příspěvky uživatele - 125.34

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Muchovník olšolistý - Martin (Amelanchier alnifolia), kde sehnat v r. 2014, 6.6.2014
Mám odrůdu Martin od pana Šlechty..
Actinidia deliciosa Jenny, 7.6.2013 Obsahuje fotku
Nevím přesně, jestli mám taky zmiňovanou odrůdu.. podle listů se zdá že ano. 3 roky mi kvete, ale stále jen samčími květy. Byla kupovaná jako samosprašná. Nevíte někdo, proč mi moje kiwi neplodí?
Kanadské borůvky -- Množení, 22.5.2013
Taky pěstujeme Kanadské borůvky. Podařilo se mi je namnožit dvěma způsoby: 1. řízkováním - ustřihla jsem větvičku pod kolínkem, namočila konec do práškového stimulátoru a vsadila do koflíku s rašelinou. Umístila jsem koflík do pařeniště. 2.... celý příspěvek >
Skákající škůdce na pokojovkách, 28.4.2013
Prosím o pomoc  Mám na pokojovkách 1 - 2 mm černé škůdce. Vyskytují se na spodních částech listů a skáčou jako blechy. Vysávají listy, několik květin už mi zahynulo, mezi nimi i orchidej. Nevíte někdo co to je a čím kytky ošetřit? Díky.... celý příspěvek >
Převislá slunečnice, 23.1.2012
Znáte někdo tuto převislou slunečnici - Aztécké zlato od firmy Sieberz? Chtěla bych vědět, jak velké má květy.            Díky. Anna.
Co je to za nekvetoucí letničku mezi muškátem, 17.7.2011
Určitě je to druh povíjnice.
Neznámá trvalka, 30.6.2011
Díky za pomoc
Neznámá trvalka, 29.6.2011 Obsahuje fotku
Koupila jsem si tento keřík, znáte ho někdo?
Příprava záhonu před zakrytím fólií, 20.6.2011
Chtěla bych si založit bezúdržbový květinový záhon. Musím odstranit všechny drny, než ho přikryji černou fólií? Díky za rady. Anna.
Pnoucí jahody, 15.6.2011
Před časem jsem se ptala paní Duškové z Receptáře na její názor na pnoucí jahody Otázka zněla: V televizním programu jsem viděla reklamu na,,pnoucí jahody" Zajímalo by mne, zda něco takového existuje. Připadá mi to jako velký nesmysl, nebo že by... celý příspěvek >
Hroznovec hroznatý - Cocoloba uvifera, 14.6.2011
Máte někdo nějakou zkušenost s tímto exotickým stromem s údajně jedlými plody? Díky.
Nemoc paprik, 27.5.2011 Obsahuje fotku
Máme krásné papriky, ale něco se nám na nich objevilo. Zdá se, že to není živočich, ale spíše choroba. Poradíte mi někdo co s tím? Naskenovala jsem list, doufám, že to bude dost detailní..Díky za každou radu. Anna.
Kanadské borůvky - pěstování, 20.3.2011
Dobrý den,            máme doma kanadskou borůvku a začaly nám u ní žloutnout listy, ale přesto plodí. Chtěla bych se zeptat, čím by to asi mohlo být?  Děkuji za odpoveď.
Neznámý strom s ozdobnými plody, 20.11.2010 Obsahuje fotku
V místním zámeckém parku mne zaujal strom s krásnými plody.Poradí mi někdo o co se jedná? Není to jedovaté?
Ochrana kanadských borůvek před sněhem, 11.7.2010
Mám stejný problém.Nechci chránit borůvky proti zimě, ale před těžkým sněhem.Letos mi těžký sníh borůvky hodně poničil.Poradí nám někdo, jak borůvky ochránit  -třeba nějakým krytem?
Další diskuze:  1,  2  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika