|
Příspěvky uživatele - 191.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mšice na třešních, 4.5.2010 Včas postříkat Calypsem, má ochrannou lhůtu jen 14 dnů. Vajíčka lepovými pásy neovlivníte a létavky také ne. VK |  | Postřik proti pilatce, 3.5.2010 Ano, pilatka taky neklade a nelíhne se na povel. Její řádění je rozvleklejší - několik dnů. Takže postřikem +- brzy po odkvětu aspoň část populace zlikvidujete. VK |  |
|  | Postřik proti pilatce, 3.5.2010 Mohou to být listoví obaleči. Pravý obaleč švestkový - co dělá červivost - teprve přijde. VK |  | Postřik proti pilatce, 3.5.2010 Já jsem v Hradci Králové stříkal v sobotu, to bylo počasí OK. Na zítra hlásí déšť. Když je počasí nejisté, raději bych volil systémové Calypso nebo systémový Mospilan. Ale stejně to nesmí aspoň 2 hodiny zmoknout. Když den dva počkáte, tak se asi nic... celý příspěvek > |  | Tři roky stará meruňka měla loni jednu meruňku, ale letos ještě nekvetla, 3.5.2010 Snad tazatel ví, jestli hnojí, nebo ne. VK |  | Postřik proti pilatce, 3.5.2010 Pilatka nalétává na květy a klade vajíčka a larvičky pak vyžírají plůdky. Pokud budete stříkat proti pilatce, tak zlikvidujete i jiné škůdce /Decis, Karate, Calypso, Mospilan/. VK |  | Nejchutnější rajčata, 3.5.2010 Když mně se nelíbí mít zaplevelený záhon s rajčaty třeba afrikány nebo měsíčkem. A pochybuji o nějakém jejich efektu na plíseň. Používám od začátku července ORTIVU na střídačku s RIDOMILEM GOLD PEPITE po 14 dnech. Od konce srpna... celý příspěvek > |  | Tři roky stará meruňka měla loni jednu meruňku, ale letos ještě nekvetla, 3.5.2010 Myslím, že je to tím, že jsou ještě mladé. Ke každé bych hodil 2 hrsti Cereritu. VK |  | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 2.5.2010 Já jsem stříkal na podzim i na jaře a kadeřavost zatím nemám, bohužel ani broskve nebudou, asi to pomrzlo. HK. VK |  | Postřik proti pilatce, 1.5.2010 Calypso má systémový účinek, to znamená, že se vstřebává do rostliny. Déšť nevadí už za několik hodin. VK |  |
|  | Co vaše réva?, 27.4.2010 V HK mně neraší polovina {6} keřů, předpokládám, že i později rašící odrůdy by měly mít už nalité pupeny. Takže smůla. Snad se probudí staré, asi čtyřleté dřevo. VK |  | Strupovitost a padlí, kdy a čím, 26.4.2010 Ještě jak se orientovat na www.srs.cz: rychlé odkazy - prognózy výskytu ŠO - sumy efektivních teplot - na stránkách... VK |  | Strupovitost a padlí, kdy a čím, 26.4.2010 K postřikům jabloní a hrušní:
Mám léty osvědčené minimální postřiky jabloní a hrušní proti padlí, strupovitosti, merám, pilatkám, mšicím a obalečovi /co dělá červivost/. Už jsem to psal v minulosti, ale to nevadí.
1. postřik na zelené poupě
2.... celý příspěvek > |  | Odkvétající meruňka a studené noci, 26.4.2010 Pár dnů vydržte, až květy opadají a jestli zůstane malinkatý plůdek, tak je to OK. Rezavé kvítky mohou být tím, že jsou odkvetlé. VK |  | Paprika pálivá, 26.4.2010 Jen pro zasmání... Po manipulaci se zvonečkovými paprikami jsem byl na záchodě... A jedno ponaučení: V žádném případě se nedotýkat choulostivých orgánů - . Byla to fakt krize. VK |  |
 |
|
|
|