Příspěvky uživatele - 191.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mšice na třešních, 4.5.2010
Včas postříkat Calypsem, má ochrannou lhůtu jen 14 dnů. Vajíčka lepovými pásy neovlivníte a létavky také ne.   VK
Postřik proti pilatce, 3.5.2010
Ano, pilatka taky neklade a nelíhne se na povel. Její řádění je rozvleklejší - několik dnů. Takže postřikem +- brzy po odkvětu aspoň část populace zlikvidujete.    VK
Mohou to být listoví obaleči. Pravý obaleč švestkový - co dělá červivost - teprve přijde.   VK
Já jsem v Hradci Králové stříkal v sobotu, to bylo počasí OK. Na zítra hlásí déšť. Když je počasí nejisté, raději bych volil systémové Calypso nebo systémový Mospilan. Ale stejně to nesmí aspoň 2 hodiny zmoknout. Když den dva počkáte, tak se asi nic... celý příspěvek >
Tři roky stará meruňka měla loni jednu meruňku, ale letos ještě nekvetla, 3.5.2010
Snad tazatel ví, jestli hnojí, nebo ne.   VK
Pilatka nalétává na květy a klade vajíčka a larvičky pak vyžírají plůdky. Pokud budete stříkat proti pilatce, tak zlikvidujete i jiné škůdce /Decis, Karate, Calypso, Mospilan/.    VK
Nejchutnější rajčata, 3.5.2010
Když mně se nelíbí mít zaplevelený záhon s rajčaty třeba afrikány nebo měsíčkem. A pochybuji o nějakém jejich efektu na plíseň. Používám od začátku července ORTIVU na střídačku s RIDOMILEM GOLD PEPITE po 14 dnech. Od konce srpna... celý příspěvek >
Tři roky stará meruňka měla loni jednu meruňku, ale letos ještě nekvetla, 3.5.2010
Myslím, že je to tím, že jsou ještě mladé. Ke každé bych hodil 2 hrsti Cereritu.      VK
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 2.5.2010
Já jsem stříkal na podzim i na jaře a kadeřavost zatím nemám, bohužel ani broskve nebudou, asi to pomrzlo. HK.      VK
Postřik proti pilatce, 1.5.2010
Calypso má systémový účinek, to znamená, že se vstřebává do rostliny. Déšť nevadí už za několik hodin.   VK
Co vaše réva?, 27.4.2010
V HK mně neraší polovina {6} keřů, předpokládám, že i později rašící odrůdy by měly mít už nalité pupeny. Takže smůla. Snad se probudí staré, asi čtyřleté dřevo.   VK
Strupovitost a padlí, kdy a čím, 26.4.2010
Ještě jak se orientovat na www.srs.cz: rychlé odkazy - prognózy výskytu ŠO - sumy efektivních teplot - na stránkách...         VK
Strupovitost a padlí, kdy a čím, 26.4.2010
K postřikům jabloní a hrušní: Mám léty osvědčené minimální postřiky jabloní a hrušní proti padlí, strupovitosti, merám, pilatkám, mšicím a obalečovi /co dělá červivost/. Už jsem to psal v minulosti, ale to nevadí. 1. postřik na zelené poupě 2.... celý příspěvek >
Odkvétající meruňka a studené noci, 26.4.2010
Pár dnů vydržte, až květy opadají a jestli zůstane malinkatý plůdek, tak je to OK. Rezavé kvítky mohou být tím, že jsou odkvetlé.   VK
Paprika pálivá, 26.4.2010
Jen pro zasmání... Po manipulaci se zvonečkovými paprikami jsem byl na záchodě... A jedno ponaučení: V žádném případě se nedotýkat choulostivých orgánů - .  Byla to fakt krize.   VK
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika