Příspěvky uživatele - 65.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za strom, 23.5.2011
...a má listy jako Lída!......pardon, lýra   :-)))   
Jak vyhubit komáry v sudech na zalévání, 23.5.2011
Chemická ochrana dešťové vody je problematická, protože voda se odebírá a nová přitéká. Někdy v takovém nadbytku, že veškerou chemii, vápno i olej odplaví.    Zakrytí sudů sítí či pletivem zase znemožňuje nabírání vody konvemi.... celý příspěvek >
Odruda Wangenheimova, 23.5.2011
Staré stromy i celé sady, včetně slivoní které plodily již za války,  jsou ještě v Sudetech k vidění.  Mnohé z nich s podivem přinášejí ovoce ještě dnes.
Zavařování v mikrovlnné troubě, 23.5.2011
To jsou zcela prázdná slova. Mikrovlnka se v reklamách prakticky nevyskytuje, je " v módě"  už desítky let.    Sám v mikrovlnce nezavařuji, přijde mi malá a taky to neumím. Ale Ing. Balaštík v knize Vaříme rádi, ale ne každý den... celý příspěvek >
Přehnojení hnojivem na list, 23.5.2011
Mně přijde divné, že jabloně, které toho obvykle dost vydrží, by shodily listy po aplikaci pouhého 2,5 násobku doporučené dávky Kristalonu. Znám lidi, kteří jej dávkují "od oka" přímo sypáním z krabice a nic podobného se jim nestalo. Nebo používají... celý příspěvek >
Děkanka robertova, 22.5.2011
Děkanku jsem kdysi ochutnal - byla skvělá., Proto jsem si ji narouboval k Wiliamsce, na níž roste o něco bujněji, takže Wiliamsovu přerůstá. Chuť z mé chladnější polohy mě ale zklamala, je sotva průměrná. 
Má Radka šarku?, 22.5.2011
   Pokud čárka nebo písmenko mění význam celého slova, pak skutečně jde i o písmenka. Jistěže,  důležitější je smysl věty a dobře míněná rada.     Na druhé straně -  vyjadřovat se svojí mateřštinou věcně správně a... celý příspěvek >
Problém s mulčováním, 20.5.2011
Asi příliš vysoká tráva.
Šípková růže - přesadit nebo namnožit?, 20.5.2011
Já bych se živého plotu ze šípků trochu bál. Rostou příliš šlahounovitě, hůř se udržují v zamyšleném tvaru, vyhánějí odnože i kus od mateřské rostliny.  Taky není příjemné se o takový plot otřít.
Stanovina na altánek a houpačku, 18.5.2011
Týpý je chytře vymyšlené.  Stan má tak prudký spád, že po něm steče voda i když je potažené promokavým plátnem, či bizoní kůží.  Situace u pergol a houpaček je jiná. Mnohé jsou konstruovány tak, že za čas se plátěná krytina prověsí a... celý příspěvek >
Znaky ušlechtilosti?, 18.5.2011
Pokusy s amatérským vypěstováním nové odrůdy ze semenáčků jsem dávno opustil. Nicméně si vzpomínám, že semenáčky od jedné matečné rostliny se již v prvním roce od sebe fenotypicky dost lišily. Některé přímo připomínaly plané stromy - u jabloní... celý příspěvek >
Co je hrušni?, 17.5.2011
Pán Pavol, rod Insecta neexistuje. Insecta je latinsky hmyz a to je, tuším, třída, nikoli rod. Ostatně i mšice (vošky) patří mezi hmyz - řád stejnokřídlí, rod mšice..
Správné rozměry udírny, 15.5.2011
Ty parametry udírny nedávají příliš smysl. To je jako byste se ptal na správný rozvor kol osobního auta.    Velikost vlastní udírny se může velmi lišit, taktéž délka kouřovodu, a to od nuly po deset a více metrů. Záleží na typu... celý příspěvek >
Drtič na ovoce, 15.5.2011
Kvalitu drtiče nemůžete posuzovat podle toho, jak dobrý bude kvas z podrcených jablek. Stejně kvalitní bude kvas, i když ovoce rozsekáte ručně sekáčkem.    Rozhodujícím kritériem (krom rychlosti práce a snadnosti obsluhy) je výtěžnost... celý příspěvek >
Postrikovac, 15.5.2011
To je vlastně pravda. Obvykle potřebuji postřiků méně, protože nikdy nestříkám současně celou zahradu. Pár broskvoní proti kadeřavosti, meruněk proti spále, pilatky na švestkách.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika