Příspěvky uživatele - 43.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Malá sekačka 32cm, 6.8.2012
Dobrý den, přibližně po 8 letech se nám spália malá elektrická sekačka velikosti 31cm od spol.MTD. Když jsem ji tehdy kupoval, vůbec jsem nepředpokládal, že vydrží tak dlouho, což mile překvapilo. Byla to kompletně plastová sekačka, s motorem... celý příspěvek >
Čerpadlo do kopané studny 9m, 16.3.2012
Děkuji za podnětnou diskuzi. Mám hrubou představu o tom, jak dál pokračovat, aby voda tekla, jak má. Zůstanu u tradičního výtlačného čerpadla a pořídím vyšší stupeň kvality. Tentokráte se budu řídit doporučením vícero, na sobě nezávislých, ... celý příspěvek >
Čerpadlo do kopané studny 9m, 8.3.2012
U čerpadla je mi jedno, jak čerpá.  Hlavně, když vyčerpá. Máme také novodobý malyš a po x letech funguje, i přesto, že je postaven na méně používané technice. Dostalo se mi doporučení v obchodě, abych sáhnul do cenové kategorie 8 a více... celý příspěvek >
Čerpadlo do kopané studny 9m, 6.3.2012
Ahoj. potřeboval bych poradit, jaké čerpadlo pořídit do 9m studny. Doposud jsem tam měl ORCA 35 (nebo podobně) a už ne. Třikrát za 4 roky bylo v servisu,  děkuji nemusím. Hledám alternativu na spotřebu max. cca 100L denně. Díky,... celý příspěvek >
Elektrická řetězová pila, hmotnost, 16.11.2011
Myslím, že mi nerozumíte v použití pily. Pila pro moje potřeby je na hony vzdálená tomu, o čem píšete. Slouží primárně k tomu, aby na zahradě rostl správný počet stromů a aby měly stromy pěknou korunu. Na to mi bohatě stačí elektrická pila.Určitě si... celý příspěvek >
Elektrická řetězová pila, hmotnost, 15.11.2011
Inu to je těžké, máme na zahradu vybavenou elektro infrastrukturou a opravdu benzínový stroj nepotřebuju. Hluk, provozní kapaliny, smrádek to jsou negativa... a navíc co lesa chodit nemusím. To nejsou moje stromy!
Elektrická řetězová pila, hmotnost, 15.11.2011
Díky za tipy. Abych se přiznal, na značce mi nezáleží. Na ceně přirozeně ano, ale nejde jen o cenu. Parametry, které jsem uvedl v úvodním dotazu (elektro, 30-35cm a hmotnost) jsou rozhodující.  Podíval jsem se i do obchodů na západ od šumavy,... celý příspěvek >
Povolení na stavbu bazénu, 4.5.2011
Zdravím všechny, Absolvoval jsem výstavbu zapuštěného bazénu 6x3x1,4m loni a stačil mi k tomu takzvaný územní souhlas (stačí na bazén do 40m2 plochy v případě, že bazén je v zastavěném území). To je jednodušší než ohláška, nebo... celý příspěvek >
Hnijící plody, 3.8.2010
Dobrý den, prosím o radu, dozrávají meruňky, ale mají nějaký problém, pod strupy či co to je vždy shnijí a padnou, spodek meruňky je zralý, vršek zelený. Čím prosím strom postříkat a kdy? Nevím jestli se jedná o miniliozu či šárku, jak jsem četl... celý příspěvek >
Pískování trávníku - jaký písek lze použít, 29.5.2010
takze tim ze "neslysim" co rikate budu asi ten hluchy... nicmene k veci, kazdy tvrdi neco jineho, chlapek ve stavebninach tvrdi, ze varianta 0-1 je "poterak", vhodna na stuk apod. k variante 0-4 tvrdi ze je na betony, takze tady... celý příspěvek >
Pískování trávníku - jaký písek lze použít, 27.5.2010
aha, myslel jsem ze to oznaceni 0-1 je ta jemnejsi varianta a 0-4 ta vetsi... tim padem predpokladam ze ten vetsi muzu s radosti pouzit. takze dik
Pískování trávníku - jaký písek lze použít, 27.5.2010
mam v blizkosti stavebniny kde ho maji ale maji pouze variantu bílý Kaznějov 0-4 za 385,-Kč/t. Koukal jsem na nej a nezda se mi az tak jemny, resp. je skoro stejny jako mam v akvariu koupeny baleny pod onacenim 0.8mm je tedy vhodny frakce Kaznejov... celý příspěvek >
Pískování trávníku - jaký písek lze použít, 24.5.2010
jak je vhodny pisek bily Kaznejov 0-4? Dik
Alpina - servis, 26.9.2007
Take shanim Alpina servis motorove pily, ale v Praze. Poradi prosim nekdo?Dekuji
To: Pavel, 10.7.2007
No ale ja jsem s tim pohyboval do obou krajnich poloh, ted to mam v maximalni poloze, tedy maximalni otacky. Nevim v jake poloze to bylo puvodne a ani to nedokazu odhadnout. Mam s tim tedy zajet do servisu nebo to tak muzu nechat? Nemuzu tomu motoru... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika