Příspěvky uživatele - 60.45

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jsou nějaké podmínky pro vysazování většího množství smrků?, 20.3.2011
Díky moc za odpověď. Les je u Jablonce nad Nisou, pouvažuji o smíšeném lesu.
Jsou nějaké podmínky pro vysazování většího množství smrků?, 19.3.2011
Dobrý den, nevím zda se mi někdo ozve na 2 roky starou diskuzi, ale měla bych dotaz: Vloni jsem zdědila 6,5 tis.m2 lesa. Převážně 80 let starý smrk. Necelou polovinu bylo potřeba vytěžit. Já, naprostý laik a ještě les vzdálený 250 km od mého... celý příspěvek >
Žáby v jezírku, 18.3.2011
Díky moc za odpověď, jako vždy máte pravdu. Kačírek tam bohužel mám a tak to vyberu naběrákem na močůvku. Zároveň se pokusím vybrat i kačírek (co to půjde). Bohužel nevlastním žádného domácího kutila, vše si dělám sama, ale o to větší mám potom... celý příspěvek >
Žáby v jezírku, 17.3.2011
Myslím, že máte pravdu. Jezírko jsem neprosekávala a kal na dně v nezámrzné hloubce je také. Mimochodem, nevíte jak se ho nejjednodušeji zbavit? Mám v plánu, až se ohřeje voda, vlést do té nejhlubší části jezírka a vybrat ho do připravených nádob.... celý příspěvek >
Založení trávníku, 17.3.2011 Obsahuje fotku
část dvora
Založení trávníku, 17.3.2011
Pokud Vám jde pouze o estetický dojem, neřešila bych to trávníkem. Já vyřešila betonový dvůr následovně: pro rostliny jsem nechala na mnou vybraných místech rozbít beton kangem, vybrala starou zeminu, dplnila novou a zasadila.  Osvědčil se mi... celý příspěvek >
Žáby v jezírku, 14.3.2011
Včera jsem čistila zahradní jezárko (cca 15 m2). Ryby mě přežily všechy, ale vytáhala jsem asi 8 velkých mrtvých žab. Proč uhynuly?
Co budeme sázet do truhlíků na jaře?, 10.3.2011
Nádherné! Můžete nám prozradit tajemství úspěchu? Čím hnojíte a jak často?
Pergoly, 4.3.2011
Hezké, nenásilné propojení s okolím.  Ale bambus je drahý, ne?
Nákup Rododendronu, 1.3.2011
Bohužel se mě několikrát stalo, že pokud jsem bal na rostlině mechanicky nenarušila, neprorotl. Je fakt, že se Rododendrony po dvě sezony "tvářily" jakože prospívají, ale třetím rokem chřadly. Vyndala jsem je proto ze země a zjistila, že... celý příspěvek >
Nákup Rododendronu, 28.2.2011
Jaké máte zkušenosti s nákupem Rododendronů? Se začínajícím jarem nás čeká opět spousty lákadel v zahradních centrech.  Musím hodně odolávat, abych opět nepodlehla. Rododendrony jsou dováženy z Holandska, kořeny prorostlé v převozním substrátu.... celý příspěvek >
Stříhání staré okr. trávy a její likvidace, 26.2.2011
Díky všem za rady. No ale myslela jsem, jestli nemá někdo nějaký fígl. A ty dlouhá stébla dáváte do kompostu celá? To tlení pak trvá dost dlouho, ne? Uvažovala jsem právě letos o koupi drtiče větví a zahradního odpadu, že bych tam ty dlouhá tvrdá... celý příspěvek >
Stříhání staré okr. trávy a její likvidace, 25.2.2011 Obsahuje fotku
Jsem zahradní nedočkavec. Tento týden jsem již ostříhala okrasné trávy. Ale mám dotaz: nemá někdo zlepšovák na stříhání a následně na likvidaci sušiny? Mám okrasných trav opravdu hodně, veliké trsy a různé druhy. Ruce mám dodrápané, chvilku jsem... celý příspěvek >
Jak Vám letos přežívají ryby, 13.2.2011
Jak již jsem psala jinde, mám přemnožené karase, stáří 2 roky. Jsou to nezmaři, v létě po odlovení asi 20 kousků jsem je z přírodního jezírka přemístila do plastového výlisku (myslím na 500 litrů) z hobymarketu zapuštěného do země. Žádné vzduchování... celý příspěvek >
Čištění zahradního jezírka, 1.2.2011 Obsahuje fotku
Doplňující otázka: Jak čistíte usazený kal (jemné bahýnko) vy, majitelé zahradních jezírek?
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika