Příspěvky uživatele - 163.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zákrsek, 18.3.2011 Obsahuje fotku
Dobrý deň pán Pavel! Nemáte mi za čo ďakovať. Ak Vám moje skúsenosti pomôžu, budem rád. Vylovil som z PC fotoarchívu akurát fotku zpred 2 rokov- z júla 2009. Vtedy mala koruna Kordie štepenej na vtáčnici (Plantex Veselé) cca 1,3 m. Kmeň je vysoký 2... celý příspěvek >
Co Vaše réva? (rok 2011), 18.3.2011
Dobrý deň, Mirek! Myslím, že je málo pravdepodobné, aby sa opakovala studená dlhá a mokrá jar, kedy človek mohol vysádzať von až niekedy v júni. Ak sa rozhodnete najprv kontajnerovať prostokorenné štepené sadenice, mala by sa použiť kvalitná... celý příspěvek >
Co Vaše réva? (rok 2011), 17.3.2011
Pán Mirek, ja by som ich dal do mokrého mikroténu do chladničky pri 0 až+4 st.Celzia. Za tie 2 týždne nestihnú splesnivieť a očká pri stabilnom chlade a tme nebudú rašiť. Začiatkom apríla by som sa nebál dať ich priamo namiesto a nad sadenicu nasypal... celý příspěvek >
Ako strihať?, 17.3.2011
"A přirozený arbitr bohužel chybí." Prirodzeným arbitrom, Wimpi, je samotná príroda, ktorá po čase teoretikovi vytrie zrak, ak nie je úplne slepý. Príroda sa našťastie nedá stlačiť do pravítok a matematických výpočtov. Ak má človek inštinkt a... celý příspěvek >
Divné bodky na výhonkoch révy, 17.3.2011
Nie som priaznivcom organických pesticídov v záhradke. To som na fóre už viackrát prezentoval. Je to moja voľba, na ktorú mám aj proti Vašej vôli právo. Nič ma zatiaľ v záhradke nenúti, aby som ich často používal. V minulosti som si v záhradke... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika