Příspěvky uživatele - 24.183

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
střih nově vysazené švestky, 6.4.2009
Záleží na tom, kde máte zahradu. Mě dnes začaly kvést meruńky a švestky už mají pěkně zelené pupeny. Já bych řezal hned.
Snížení hlučnosti motoru Jikov, 29.3.2009
také mě zajímá, jaký může být proudový odběr z toho "světélka", ale nikde jsem se zatím ničeho nedopátral.
Řez vína, 15.3.2009
Zřejmě se jedná o starší keř. Je už sice dost pozdě, ale raději stříhat pozdě, než nestříhat vůbec.
Myš - jak se jí bavit?, 9.3.2009
Danielo, i to jsme zkoušeli, ale kočka nemá šanci. Je tam silná vrstva skelné vaty jako tepelná izolace. Myším to zřejmě, na rozdíl od kočky, nevadí. 
kácení ovocných alejí, 21.2.2009
Myslím, že důvody pro hromadné kácení stromů jsou jednodušší, než si většina lidí dovede představit... víte kolik silničářů a úředníků potřebuje sehnat zadarmo dřevo na topení???
Řez révy, 8.2.2009
Taky to tak vidím. Včera jsem začal, dnes mě asi po hodině vyhnal déšť a příští víkend to snad dodělám.
4 X 4 proti malotraktoru, 5.1.2009
4kolka je sice lepší řešení než terénní auto, ale pro zemědělské práce je třeba stroj nejenom silný, ale také se správným rozchodem kol, aby se mohlo do řádků brambor při hrobkování, do vinohradu,... Teď mě tak napadá, jak se asi uchladí takový... celý příspěvek >
4 X 4 proti malotraktoru, 3.1.2009
Jsem rád, že orání autem snad už není ve hře .  Ale na pozemek takové velikosti je VARI slabé, ideální by byl dvouosý traktůrek. Teď by snad mohlo být všude dost levných vraků, vhodných pro tento účel.
Nahořklé maso z nové udírny, 10.12.2008
pro andy... jsem 168.167... chápu tvou připomínku, ale dubové dřevo přidávám do demižonů se slivovicí a dubovým dřevem jsem už také udil. Žádnou kyselost jsem nikdy nepozoroval. Proto nevěřím, že je dubové dřevo příčinou kyselosti uzeného masa
Jakou meruňku?, 19.10.2008
dotaz na Le**** už za mě zodpověděl P. Hauser.  Ve školce jsem dopadl celkem dle očekávání... Bergeron na myrobalánu bude až za týden, z lednických měli na myrob. jedině Leanu, tak jsem ji vzal. Takže za týden další pokus, prý budou i... celý příspěvek >
Snížení kyselisti ve víně, 14.9.2008
Ke snížení kyselosti vína se normálně používá vápenec či vápenné sloučeniny. Zkusil jsem použít pro tento účel jedlou sodu a kyselost vína jde také dolů. Ale kromě kyselosti se ztrácí i vůně a při větším množství sody se mění negativně chuť. ... celý příspěvek >
mirabelka = špendlík?, 3.9.2008
Děkuji za potvrzení. Pálenka z nich je, alespoň dle mého názoru, lepší než ze švestek. Škoda že jsou tak maličké, mohly by vyřešit problém se šarkou
Sazenice révy vinné - Domina, 31.8.2008
Trošku mě mate váš požadavek na 4 sazenice. Je to moštová odrůda, na zkoušku stačí sazenice jedna, na mošt jsou i čtyři málo. Co se týče nákupu sazenic, tento týden jsem kupoval kontejnerované sazenice na Mělníku u Krausů. Slušný výběr, všechny... celý příspěvek >
Jaká to je odrůda?, 13.8.2008
jgeneral... jsem host 168.167. Co se týče odolnosti prvních kříženců s V. Labrusca vůči révokazu, tam problém není, geny evropské révy jsou v menšině. Pozdější kříženci však už mají více než 50% zastoupení genů V. vinifera a odolnost vůči révokazu... celý příspěvek >
Kristalon, 13.8.2008
Já také hnojím vinnou révu, ale pouze kořenově, na jaře a na podzim. Částečně za to může nedostatek času a také si říkám, že zdravá rostlina s kořeny dosahujícími do hloubky   10m si musí umět poradit sama, nemůže být závislá na listovém... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika