|
Příspěvky uživatele - 24.183
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak zorat pole ležící ladem?, 16.10.2010 Koukám, že jsem se včera bavil stejně jako Ferda M. Dnes ani nemůžu uržet v ruce myš. |  | Jake ovocne stromy do zahrady u RD, 14.10.2010 Myslím si, že zásadní problém tazatele je v tom, že chce mít na malé zahradě příliš moc věcí. Do naplánovaného prostoru se vejdou tak 3-4stromy, jinak to bude přehuštěné.
Já mám ovocnou zahradu 3000m čtverečních, už je ůplně plná a přesto se mi tam... celý příspěvek > |  |
|  | Šípkovica ako ma to, 13.10.2010 šípkové víno občas dělám, když se povede, tak není špatné. A doporučuji u šípků dělat i druhák, bývá ještě aromatičtšjší než prvák. |  | Solo nebo Stihl, 9.10.2010 Já mám Stihl MS280 a jsem spokojený. Výkon motoru přesně odpovídá 40cm liště, ani při plném záběru lišty nedochází k poklesu otáček. Řežu málo, ale když už k tomu dojde, tak kubíky létají. Pro občasné použití mě celkem nezajímá spotřeba,... celý příspěvek > |  | Zacatecnik zachrana jabloni, 9.10.2010 Zkuste se zkontaktovat s nějakým sadařem v okolí, snad vám poradí. Já bych moc nadšený z takové zahrady nebyl. No, snad je to alespoň někde v nížině a s dobrou půdou. |  | Nariznuty kabel, 8.10.2010 Já bych to řešil jedině rozdělením na dvě prodlužovačky. |  | Zacatecnik zachrana jabloni, 8.10.2010 Z fotek moc radit nejde, muselo by se to vidět v reálu. Možná se mýlím, ale není ten svah orientovaný na sever? |  | Nova visen, 8.10.2010 Jak moc to je špatné s to vodou? Já mám vodu cca v 1,5m a třešně i višně rostou bez problémů. Do sklepa je lepší dávat zušlechtěné meruňky, hrušky a švestky. S višněma je strašně moc práce... |  | Jablíčko s chutí citronu, 8.10.2010 Pro kdoulovec byl letošní rok asi ideální, z jednoho keře se mi urodilo skoro 10kg. Zkusil jsem pokus s marmeládou a dopadlo to lépe než jsem čekal. Plody jsem rozpůlil, zalil vodou, asi 40minut vařil, propasíroval přes síto a po přidání cukru znovu... celý příspěvek > |  | Jaká pila, 8.10.2010 Souhlasím, výkon pily se dá posunout o trochu výš dobrým řetězem. Ale staré dobré heslo o výkonu, který ničím nenahradíš, platí stále. |  |
|  | Jaká pila, 7.10.2010 Pro občasné řezání na zahradě nemusí být super pila, to je fakt. Ale úplně mě ničí nervy zvuk motorů slabých hobby pil, jejichž přetížený motor pláče a žaluje na špatné zacházení. Pilu používám málo, ale i pro občasné pokácení stromu na zahradě je... celý příspěvek > |  | Zkušenosti s pilami Hecht, 6.10.2010 Pilu používám párkrát za rok, dlouho jsem si vystačil jen s půjčováním. Ale když jsem jednou kácel napůl suchou jabloň s průměrem kmene skoro metr, musel jsem to vzdát. Než strom padnul, byl jsem udřený jak v... Naporcovat kmen na špalky jsem se už... celý příspěvek > |  | Výsadba meruněk, 6.10.2010 Mohu potvrdit, mě se podzimní výsadba osvědčila také. Letos jsem přišel jen o jednu meruňku, usekl jsem ji při sekání trávy. |  | Přiroubování druhé odrůdy, 4.10.2010 Ideální stav je, pokud jsou všechny odrůdy na jednom stromě stejně vzrůstné. Zda je nějaké pravidlo o ranosti netuším. U hrušní asi problém nenastane.
Já mám na několika stromech namixováno meruňky/švestky/mirabelky a zatím všechno OK. |  | Základy pod skleník, 1.10.2010 Já jsem na základy položil jednou řadou ztraceného bednění. Je to rychlé, levné a docela pěkné. |  |
 |
|
|
|