Příspěvky uživatele - 24.183

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zorat pole ležící ladem?, 16.10.2010
Koukám, že jsem se včera bavil stejně jako Ferda M. Dnes ani nemůžu uržet v ruce myš.
Jake ovocne stromy do zahrady u RD, 14.10.2010
Myslím si, že zásadní problém tazatele je v tom, že chce mít na malé zahradě příliš moc věcí. Do naplánovaného prostoru se vejdou tak 3-4stromy, jinak to bude přehuštěné. Já mám ovocnou zahradu 3000m čtverečních, už je ůplně plná a přesto se mi tam... celý příspěvek >
Šípkovica ako ma to, 13.10.2010
šípkové víno občas dělám, když se povede, tak není špatné. A doporučuji u šípků dělat i druhák,  bývá ještě aromatičtšjší než prvák.
Solo nebo Stihl, 9.10.2010
Já mám Stihl MS280 a jsem spokojený. Výkon motoru přesně odpovídá 40cm liště, ani při plném záběru lišty nedochází k poklesu otáček. Řežu málo, ale když už k tomu dojde, tak kubíky létají.  Pro občasné použití mě celkem nezajímá spotřeba,... celý příspěvek >
Zacatecnik zachrana jabloni, 9.10.2010
Zkuste se zkontaktovat s nějakým sadařem v okolí, snad vám poradí. Já bych moc nadšený z takové zahrady nebyl. No, snad je to alespoň někde v nížině a s dobrou půdou.
Nariznuty kabel, 8.10.2010
Já bych to řešil jedině rozdělením na dvě prodlužovačky.
Zacatecnik zachrana jabloni, 8.10.2010
Z fotek moc radit nejde, muselo by se to vidět v reálu. Možná se mýlím, ale není ten svah orientovaný na sever?
Nova visen, 8.10.2010
Jak moc to je špatné s to vodou? Já mám vodu cca v 1,5m a třešně i višně rostou bez problémů. Do sklepa je lepší dávat zušlechtěné meruňky, hrušky a švestky. S višněma je strašně moc práce...
Jablíčko s chutí citronu, 8.10.2010
Pro kdoulovec byl letošní rok asi ideální, z jednoho keře se mi urodilo skoro 10kg. Zkusil jsem pokus s marmeládou a dopadlo to lépe než jsem čekal. Plody jsem rozpůlil, zalil vodou, asi 40minut vařil, propasíroval přes síto a po přidání cukru znovu... celý příspěvek >
Jaká pila, 8.10.2010
Souhlasím, výkon pily se dá posunout o trochu výš dobrým řetězem. Ale staré dobré heslo o výkonu, který ničím nenahradíš, platí stále.
Jaká pila, 7.10.2010
Pro občasné řezání na zahradě nemusí být super pila, to je fakt. Ale úplně mě ničí nervy zvuk motorů slabých hobby pil, jejichž přetížený motor pláče a žaluje na špatné zacházení. Pilu používám málo, ale i pro občasné pokácení stromu na zahradě je... celý příspěvek >
Zkušenosti s pilami Hecht, 6.10.2010
Pilu používám párkrát za rok, dlouho jsem si vystačil jen s půjčováním. Ale když jsem jednou kácel napůl suchou jabloň s průměrem kmene skoro metr, musel jsem to vzdát. Než strom padnul, byl jsem udřený jak v... Naporcovat kmen na špalky jsem se už... celý příspěvek >
Výsadba meruněk, 6.10.2010
Mohu potvrdit, mě se podzimní výsadba osvědčila také. Letos jsem přišel jen o jednu meruňku, usekl jsem ji při sekání trávy.
Přiroubování druhé odrůdy, 4.10.2010
Ideální stav je, pokud jsou všechny odrůdy na jednom stromě stejně vzrůstné. Zda je nějaké pravidlo o ranosti netuším. U hrušní asi problém nenastane. Já mám na několika stromech namixováno meruňky/švestky/mirabelky a zatím všechno OK.
Základy pod skleník, 1.10.2010
Já jsem na základy položil jednou řadou ztraceného bednění. Je to rychlé, levné a docela pěkné.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika