Příspěvky uživatele - 224.123

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou sekačku na 2000m2, 25.2.2011
Takže to budete sekat každý týden aby to nepřerostlo a neničil jste stroj, nebo na tom nezáleží a budete sekat vysokou trávu? Asi to první, protože to co vám ukradli za 32000kč má záběr 53 cm a podobá se to té mojí za 10tis. myslím záběrem v... celý příspěvek >
Jaký drtič větví, 23.2.2011
Pro pána-186 101,Názor mám podobný.Na 45 stromů a vzhledem k tomu, kdo to obsluhuje si nebudu kupovat něco, co pohání traktor.To co mám je dostatečná velikost.Akorát ten pocit, o provedení.Životnost očekávat můžete.Ty vyběhaná kolečka na horních... celý příspěvek >
Jaký drtič větví, 22.2.2011
Toto píšu, abych vás povzbudil, nikoliv naštval. Jsou lidi kteří za to dají 9000kč a napíšou že jsou spokojení, ale dělali jen malé větvičky.Cena výborná.Potom jsme my.kteří cítíme, že tomu jaksi něco chybí.Rychlost, kvalita řezu a později kvalita... celý příspěvek >
Jaký drtič větví, 15.2.2011 Obsahuje fotku
Poslední fotka
Obal převodovky.
Neumím vložit víc fotek.
Tak jsem můj štěpkovač rozhodil.Takto je to vyjeté.
Jaký drtič větví, 9.2.2011 Obsahuje fotku
No mě funguje 5 let, ale jak jsem popsal nemůžu říci že v pohodě.Pořád je tam větší vůle, než by mohla být, kdyby to neházelo.Celých 5 let se ta moje trápí s tím zůženým koncem dole, kde se to zachytává.Klackem to šťouchala.Včera jsem to ouzké hrdlo... celý příspěvek >
Jaký drtič větví, 9.2.2011 Obsahuje fotku
Ty štěpkovače chvíli slouží, než se vyběhají.No já ho koupil za 10 tisíc.teď ten samý stojí 5 tis.Jak vidíte vpředu ložisko, tam to jde, ale jak vymezíte, když se opotřebuje šestihran? jak to dát vzadu do ložiska?To uděláte vůli aby to řezalo a ono... celý příspěvek >
Nepropíchnutelné kolečko, 29.1.2011
Na kolečku nepoznám, jestli je s duší nebo bez duše podle váhy když s ním jedu.Lepil jsem ho asi 10x od roku 1970.Vždy doma.Mám oboje.Ale proč ne.Pěna je dobrý poznatek.
Už jste si někdo postavil Profi Holder?, 12.12.2010
Přesto, že je advetní neděle.tak budu možná trochu zlý.Jsem vyučený zámečník a jako rekvalifikace by se mi líbill kuchař.To myslím opravdu.Překvapil jste mě názorem, že raději než železnou kozu, na kterou to ještě musíte zvedat, používáte raději něco... celý příspěvek >
Sekačka na 3 ha zahradu, 8.12.2010
A jestli se můžu zeptat, to těch 7000m, když sekáte denně, tak to chodíte vysejpat koš, nebo bez koše?Přiznávám, že tomu moc nevěřím.Mám zahradu 1100m a za 3h jí neposekám.Tohle je víc jak 6x tolik. No mám asi špatnou sekačku s pojezdem.
Zemina do skleníku po loňském omylu, 29.11.2010
Zahrada mě vůbec nebaví, ale přesto musím některé věci dělat.Jedná se o orbu, setí strojkem, rotavátor anebo třeba hnojení a zalívání.Občas tedy skočím i sem.Tady mě zaujalo, jak pán vyvozí nakoupí a dovozí z pole a to vše do skleníku.Co tam... celý příspěvek >
Jak zorat pole ležící ladem?, 16.10.2010
Ono to vypadá jako hloupost, ale kdyby jste měl v okolí traktor bagr, tak vám to za 40 minut převrátí osmdesátkou lžící do jaké hloubky si budete přát.Hlavně k vám nesmí hodinu jet, to by se nevyplatilo.Potom až to mráz roztrhá, tak to zvládnete i... celý příspěvek >
Ošetření benzinu stabilizátorem paliva, 16.10.2010
Stroj je od toho aby mi dělal službu a ne abych mu já dělal otroka.Co zkazím, když nechám v křovinořezu, nebo vertikutátoru benzin teď v řijnu a v dubnu normálně naskočí?Až nechytne, tak to budu řešit.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika