|
Příspěvky uživatele - 224.123
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou sekačku na 2000m2, 25.2.2011 Takže to budete sekat každý týden aby to nepřerostlo a neničil jste stroj, nebo na tom nezáleží a budete sekat vysokou trávu? Asi to první, protože to co vám ukradli za 32000kč má záběr 53 cm a podobá se to té mojí za 10tis. myslím záběrem v... celý příspěvek > |  | Jaký drtič větví, 23.2.2011 Pro pána-186 101,Názor mám podobný.Na 45 stromů a vzhledem k tomu, kdo to obsluhuje si nebudu kupovat něco, co pohání traktor.To co mám je dostatečná velikost.Akorát ten pocit, o provedení.Životnost očekávat můžete.Ty vyběhaná kolečka na horních... celý příspěvek > |  |
|  | Jaký drtič větví, 22.2.2011 Toto píšu, abych vás povzbudil, nikoliv naštval. Jsou lidi kteří za to dají 9000kč a napíšou že jsou spokojení, ale dělali jen malé větvičky.Cena výborná.Potom jsme my.kteří cítíme, že tomu jaksi něco chybí.Rychlost, kvalita řezu a později kvalita... celý příspěvek > |  | Jaký drtič větví, 15.2.2011  Poslední fotka |  | Jaký drtič větví, 15.2.2011  Obal převodovky. |  | Jaký drtič větví, 15.2.2011  Neumím vložit víc fotek. |  | Jaký drtič větví, 15.2.2011  Tak jsem můj štěpkovač rozhodil.Takto je to vyjeté. |  | Jaký drtič větví, 9.2.2011  No mě funguje 5 let, ale jak jsem popsal nemůžu říci že v pohodě.Pořád je tam větší vůle, než by mohla být, kdyby to neházelo.Celých 5 let se ta moje trápí s tím zůženým koncem dole, kde se to zachytává.Klackem to šťouchala.Včera jsem to ouzké hrdlo... celý příspěvek > |  | Jaký drtič větví, 9.2.2011  Ty štěpkovače chvíli slouží, než se vyběhají.No já ho koupil za 10 tisíc.teď ten samý stojí 5 tis.Jak vidíte vpředu ložisko, tam to jde, ale jak vymezíte, když se opotřebuje šestihran? jak to dát vzadu do ložiska?To uděláte vůli aby to řezalo a ono... celý příspěvek > |  | Nepropíchnutelné kolečko, 29.1.2011 Na kolečku nepoznám, jestli je s duší nebo bez duše podle váhy když s ním jedu.Lepil jsem ho asi 10x od roku 1970.Vždy doma.Mám oboje.Ale proč ne.Pěna je dobrý poznatek. |  |
|  | Už jste si někdo postavil Profi Holder?, 12.12.2010 Přesto, že je advetní neděle.tak budu možná trochu zlý.Jsem vyučený zámečník a jako rekvalifikace by se mi líbill kuchař.To myslím opravdu.Překvapil jste mě názorem, že raději než železnou kozu, na kterou to ještě musíte zvedat, používáte raději něco... celý příspěvek > |  | Sekačka na 3 ha zahradu, 8.12.2010 A jestli se můžu zeptat, to těch 7000m, když sekáte denně, tak to chodíte vysejpat koš, nebo bez koše?Přiznávám, že tomu moc nevěřím.Mám zahradu 1100m a za 3h jí neposekám.Tohle je víc jak 6x tolik. No mám asi špatnou sekačku s pojezdem. |  | Zemina do skleníku po loňském omylu, 29.11.2010 Zahrada mě vůbec nebaví, ale přesto musím některé věci dělat.Jedná se o orbu, setí strojkem, rotavátor anebo třeba hnojení a zalívání.Občas tedy skočím i sem.Tady mě zaujalo, jak pán vyvozí nakoupí a dovozí z pole a to vše do skleníku.Co tam... celý příspěvek > |  | Jak zorat pole ležící ladem?, 16.10.2010 Ono to vypadá jako hloupost, ale kdyby jste měl v okolí traktor bagr, tak vám to za 40 minut převrátí osmdesátkou lžící do jaké hloubky si budete přát.Hlavně k vám nesmí hodinu jet, to by se nevyplatilo.Potom až to mráz roztrhá, tak to zvládnete i... celý příspěvek > |  | Ošetření benzinu stabilizátorem paliva, 16.10.2010 Stroj je od toho aby mi dělal službu a ne abych mu já dělal otroka.Co zkazím, když nechám v křovinořezu, nebo vertikutátoru benzin teď v řijnu a v dubnu normálně naskočí?Až nechytne, tak to budu řešit. |  |
 |
|
|
|