Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fréza Fortschritt, 7.4.2011 Dobry veces Vam preji.Prosim vas timto o radu-v sobotu se chystam na to gufero pod zapalovanim.Mam stahovak a odvahu ale vy pisete ze steto udelal za 20minut -nemate prosim nejakou radu jak nato anebo nejakej figl??Musim vyhodit motor uplne ven anebo... celý příspěvek >
Fréza Fortschritt, 6.4.2011 Dobry vecer vam preju. V sobotu se chystam na to gufero pod zapalovanim a chtel bych od vas poradit nejakej figl. Mam stahovak a odvahu do prace. Jak moc to prosim musim rozdelat-musim uplne vyhodit motor.pisete ze bylo za 20minut... celý příspěvek >
Fréza Fortschritt, 26.3.2011 Moc dekuji za informace.Ja mam doma stahovak na spojku babety tak uvydime.Jeste jednou dekuji za informace
Fréza Fortschritt, 25.3.2011 Ten stahovak ste si koupil anebo delal??Dekuji
Fréza Fortschritt, 23.3.2011 ja mam tenhle stroj jen jeden a stale mne nejede proto mne zajima o jakou poruchu se jedna-jake gufero?? Nestartuje mneto, ani to nehlesne!!Jsem stoho uz nestastnej.DEKUJI
Mira D. dostalmira@centrum.cz
Fréza Fortschritt, 17.3.2011 Dobre rano Vam preju. Doufam, ze jeste chodite na tuhle stranku. Prosim vas timto o radu, co mam delat s moji frezou? Tento stroj jsem zdedil - tri roky nevrcel a stale nevrci. Jak jste prosim odstranil vasi poruchu na zapalovani?