Příspěvky uživatele - 167.57

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy postřik proti přezimujícim škůdcum, 15.3.2011
Zimné postreky jadrovín takisto nepoužívam. Éra Arborolu a Nitrosanu už našťastie skončila. Význam by mohol mať možno Oleoekol v štádiu myšieho úška, ale väčšinu vajíčok vošiek predsa odstránite predjarným rezom spolu s nastrihaným odpadom. Solitérne... celý příspěvek >
Více odrůd na jednom stromě, 15.3.2011
Dobrý deň! Robíte dobre, že sa snažíte zvýšiť plodnosť navrúbľovaním opeľovača. Rozdielnosť doby zrenia neprekáža a umožní Vám 2 sklizne z 1 stromu. Williamsovu červenú som mal naštepenú na odrode Clapova (východný svah, ílovitá pôda). Každý rok... celý příspěvek >
Rez na čapíky, 15.3.2011
Dobré ráno! Mám na výber odrôd podobný názor ako Vy. U nás je pre vinič okrajová poloha, takže pestovať neskoré odrody je riskantné. Sladký stredne skorý hrozen je chutnejší ako kyslastý stredne neskorý. JCHD by som Vám poslal, ale chcem ho pestovať... celý příspěvek >
Zákrsek, 14.3.2011
A veríte, že sa mi to zakrátko podarí? Už teraz konáre unesú solídnu záťaž. Záhradka nemá viac ako 2 áre a čerešňa je zo severného konca, takže ostatným drevinám netieni. Škoda, že ste sa nepodpísal. Stačilo by napr. "kapitán Nemo." Alebo sa hanbíte... celý příspěvek >
Ako strihať?, 14.3.2011
Dobrý večer Gipsy! Snažím sa Vám poradiť na základe vlastných skúseností. Broskyne pestujem od r. 1986. Uprednostňujem koruny so stredníkom. Škoda, že ste v minulej sezóne neodstránil spodné konáre z kmienikov. Napr. na snímke vľavo hore Vám vychádza... celý příspěvek >
Je to choroba?, 14.3.2011
S postrekom ešte 2 týždne počkajte. Namiesto Sulikolu odporúčam Sulku, ktorá Vám súčasne zničí prezimujúce vajíčka roztočcov. Sulkou dobre poumývajte celú rastlinu až po zem, aby sa účinná látka dostala aj do štrbín v kôre. Sulikol je dobrý až po... celý příspěvek >
Rez na čapíky, 14.3.2011
Dobrý večer! Pred 2 rokmi sa mi podarilo zakoreniť rezok AT 6-3 SK. Vyrástol dvojmetrový výhon. Cez zimu vymrzol až po zem, ale na jar vyrašil z prvého (jediného živého) očka a vyrástol znovu dlhý ťažeň. Táto zima ho nezničila celý, keď som strihal... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika