Příspěvky uživatele - 30.31

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
FIltrační medium: Plastové špony, 14.7.2011
A kudy tím kýblem proháníte vodu? Dole je dle nákresu jen připojené vzduchování, tím pádem se ta voda jen tak probublává? Pomohlo by dole (například na boku kýblu) udělat otvory na nasávání vody, kterou budou bublinky vzduchu hnát skrze média... celý příspěvek >
Malé jezírko bez komárů, 13.7.2011
Mám v podobně malém jezírku několik Kardinálek čínských (prodávají je v akvaristice). Je to malá čilá rybka, která snáší i teploty kolem 15°C, což je teplota, pod kterou v létě voda neklesne. Komářích larev mne zbavila během pár dní. Na zimu musí... celý příspěvek >
Domácí výroba filtrace - návod (plánek), 13.7.2011 Obsahuje fotku
No zrovna houbičky na mytí nádobí nejsou tím pravým filtračním materiálem. Na českém trhu je několik výrobců filtračních hmot, které mají oproti houbičkám několikanásobně vyšší účinnost. Já to sehnal téměř za pakatel u jednoho Brněnského. Můžete si... celý příspěvek >
Jehličnan pro živý plot, 14.3.2011
Jalovce nejsou jedovaté všechny, stačí si o nich něco přečíst. Například jalovec scopolorum "skyrocket" který roste sloupovitě, jedovatý není, dokonce se z jeho bobulí dělalo nějaké pití.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika