Příspěvky uživatele - 247.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skleníky Tobiáš - zkušenosti, spokojenost?, 10.3.2011
Zrovna zítra si jedu pro skleník od firmy Tobiáš, rychlé jednání, opravdu super. A také jsem si proto našla tuto diskuzi a vidím, že chybu jsem asi neudělala:-)) navíc je i nejlevnější. To co jsem viděla u ostatních... a ted mají i slevy:-)) ještě... celý příspěvek >
Jaký je lepší - sklo nebo plast?, 24.2.2011
Tak jsem objednala skleník s rozptylové sklem a firmy Tobiáš, píše se, že dobrý, tak snad bude dobrý :-))))
Jaký je lepší - sklo nebo plast?, 20.2.2011
ano, manžel určitě udělá betonový základ. Ale co největší nechceme. Měli jsme u dědy opravdu veliký skleník a než jsem vyplela na začátku, na konci to rostlo znova - plevel:-( a chtěli by jsme ten skleník, který je na půl u zdi domu.
Jaký je lepší - sklo nebo plast?, 17.2.2011
pořád se rozhodujeme, ani z té diskuze, kterou jsem ted četla nic nevím:-(akorát jsem tam našla tu firmu v Nymburku a my jsme kousek od Nymburka:-)) půjdeme do skla:-)
Jaký je lepší - sklo nebo plast?, 17.2.2011
super, děkuju :-)) jdu se kouknout :-))
Jaký je lepší - sklo nebo plast?, 17.2.2011
Dobrý den, chtěla bych si koupit skleník a zvažuji, zda sklo nebo ty plastové tabule :-)) a zda ta plechová podezdívka, co prodávají časem nezrezne?? děkuji moc za doporučení:-))
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika