Příspěvky uživatele - 12.23

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 4.8.2011
Právě dnes jsem se po 2 měsících nepřetržité filtrace cca 3m jezírka rozhodl filtraci zrušit (běžná komorová s pěnou a zeolitem), protože výsledek je úplně nulový - voda z filtru stále na výtoku mírně žlutozelená - úplně stejná jako na přítoku,... celý příspěvek >
Neprospívající rostliny, 29.7.2011
Děkuju, tak to mě nenapadlo. Pořád jsem se domníval, že čím více kalu, tím více to rostlinám prospívá. Vyzkouším co nejdříve. Pavlík
Neprospívající rostliny, 29.7.2011
Byl bych vděčný za radu, proč rostliny žloutnou a zasychají s vyjímkou lekníků zasazených v nádobě a přihnojených. Na mých rostlinách kořenících v kačírku je zcela evidentní, že se jim moc nedaří. Např. šípatka po 2 měsích růstu teď zcela zanikla.... celý příspěvek >
Pergola, 21.7.2011
Pořídil jsem si stavebnici pergoly se sloupky 115 mm a teď hledám vhodné kotvy pro přišroubování do betonového základu. Jde mi o to, že nejblíže rozměrově vhodná kotva je asi 120 mm a potřebuji se poradit, zda je nutno tuto vůli 5 mm vůči sloupku... celý příspěvek >
Sladký a šťavnatý druh černého rybízu, 11.7.2011
Stále hledám vhodné odrůdy červného rybízu, který je vhodný pro přímý komzum. Pěstuji zásadně keříkový, vše má ideální expozoci i hnojení.  Poslední fakt velmi chutný jsem ochutnal před cca 15 lety u jednoho známého zahrádkáře - chuť vyzrálého... celý příspěvek >
Jak má fungovat filtr, 8.7.2011
Můžete mi prosím potvrdit, že moje filtrace funguje správně a vysvětilit, jak mám při filtrování prakticky postupovat? Mám Waterwerks WWF 4000UV v prvé řadě se mi zdá, že filtračního materiálu je v tak velké krabici pro filtr málo, tzn. jen... celý příspěvek >
Uv lampa, 1.6.2011
Můžete mi prosím poradit, jak zjistím, zda je UV lampa funkční. Mám filtr Waterwerks WWF 4000UV a nevidím totiž žádný rozdíl mezi zapnutou či vypnutou UV lampou. Když rozdělám umělohmotný kryt, tak musím lampu samozřejmě vypnout a jak pak zjistím... celý příspěvek >
Rajcata - kruceni listu zhora nadol, sede zilky na spoednej strane listov, 31.5.2011
Mně zase pro změnu se hlavně na vrcholových stoncích stáčí poloviny listů k sobě (jen u některých odrůd) listy, jako kdyby měly rostliny nedostatek vláhy nebo byly napadeny mšicí a stonky jsou jak luk ohnuty k zemi. určitě to však není... celý příspěvek >
Lze rozpoznat tyčková a keříková rajčata, 26.5.2011
V tom hektickém spěchu vynášení a zase vracení sadby rajčat ze skleníku jsem několik keříčkových rajčat zamíchal mezi tyčkové, vše už je vysazeno na záhon, výška cca 35 cm a bohužel nemůžu pohledově zjistit, které je které - potřebuji to z důvodu zda... celý příspěvek >
Nehojící se rány na větvičkách, 4.5.2011
Mám dva roky vysazenou broskvoň, loni silně napadenou mšicemi a kadeřavostí. Letos vše preventivně snad dobře chemicky ošetřeno, kadeřavost nulová. Ale zjistil jsem množství podivných nezahojených ran na loňských výhonech, ze kterých vytéká gelovitá... celý příspěvek >
Převislá kočička, 11.3.2011
Máme na zahradě 5-ti letou převislou kočičku, bohužel kvetla jen v prvních dvou letech a dál bohužel nic. I letos na jaře jen na dvou tenkých proutkách pár náznaků miniaturních květů, které stejně se úplně nerozvinou. Stříhám vždy po odkvětu na 2... celý příspěvek >
Fóliovník z U profilů na sadrokarton?, 10.3.2011
Pane Mirku Vaše řešení využít pro foliovník-skleník uvedené profily je fakt skvělé a rychle realizovatelné, proto jsem už začal podobnou konstrukci stavět - bude pokrytá polykarbonátem. Jen prosím, zda byste mohl popsat či nafotit detail spojení... celý příspěvek >
Jaký substrát na předpěstování zeleniny, 9.3.2011
Dnes jsem chtěl začít přepichovat salát a kedlubny. Normálně používám vlastní zeminu z kompostu, ta je ale po zimě ještě namrzlá a tak jsem zašel o krámu a zakoupil jsem universální zahradní substrát. Nemám zkušenosti s tímto kupovaným substrátem,... celý příspěvek >
Jak zakracovat meruňku?, 3.3.2011
Jestli se můžu také připojit s dotazem na výchovný řez meruňky, i když je ještě brzo - budu řezat až po odkvětu. Loni na jaře by proveden řez po výsadbě, během roku se vytvořil základ 3 kosterních větví, ale co mě zajímá,  je letošní řez... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika