|
Příspěvky uživatele - 120.62
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký koupit travní traktor, 9.3.2011 Dobrý den, já chtěl letos jít do Wisconsinu, typ W2938,mají ho teď za dobrou cenu cca86000,-Kč přímo v Prostějově a dovezou ho zadarmo, předvedou,měl jsem vše domluveno s p.Bičanem, nakonec mě to krachlo na penězích, potřeboval jsem zainvestovat na... celý příspěvek > |  | Zahradní traktor do 100 tis Kč, 31.7.2009 zdravím, jelikož mám podobný "problém",ale přemýšlím v českých vodách, navštívil jsem KARSIT ve Dvoře Králové nad Labem(výrobce) a mám více méně vybráno jednoválcový 17-cti koník, anebo dvouválec 20-ti koník, popř.22-ti koník s uzávěrkou, s... celý příspěvek > |  |
|  | travní traktor mtd, 14.4.2007 Pane Novák,všechno co píšete jsem se snažil vyvarovat,benzín na jaře vyleju a před prvním startováním dám nový,vyčistím svíčku,profouknu filtr a nic,nestartuje to ani za ,,prase".Letos jsem to už taky zkusil a mordoval jsem se s tím pul dne než... celý příspěvek > |  | Kupa krovinorezu - HQ, Stihl vs. Partner, ABG, 14.4.2007 Zdravím,mám Stihl FS55 a jsem s ním nadmíru spokojenej,tři roky a bez problému.Leju benzin(special) s olejem(stihl)1:50 ,občas promažu kloub(doplním vazelínu).Používám ho cca 60hod.ročně a mohu jen doporučit.P. |  |
 |
|
|
|