|
Nezamrzne mi nektarinka?, 29.11.2010 Stáčí kmienok, netreba zakryť aj korunu, nejakým vrecom?Je to mladý stromček, sadený na jeseň. |
 |
Meruňka Bergeron, 23.10.2010 Kúpil som si vo Vesele pri Piešťanoch meruňku bergeron na podnoži rubira. /chcel som slaborastucu, ale už nemali/
Čítal som teraz, Niekde sa uvadza, že podpník rubira je rýchlejšie rastúci ako marhul.smenáč, potom,že je to stredne rastúci... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Začiatočník, kúpa stromkov, 7.10.2010 Som úplný začiatočník, chcem sa poradiť čo som kúpil za stromky a ako na ne.1. Jabloň idared, podpník M7,2. hruška Dicolor, podpník hruška planá.Poraďte ako široko ich zasadiť od seba. Ten podpník M7 znamená výšku rastu?Chystám sa ešte dokúpiť nejaké... celý příspěvek > |
 |
Břečťan popínavý, 28.8.2010 existuje nieco na spomalenie rasti brectanu a vinica? |
 |
Hnojení česneku, 8.8.2010 ...lebo slimaci vedia, ze k cesnaku ide ihlicie a radsej tam nechodia. |
 |
Nedostatek hořčíku a listová analýza, 8.8.2010 skuste si vyguglit clanok: WOOD ASH COMPOSITION AS A FUNCTION OF
FURNACE TEMPERATURE, tam je zlozenie pre rozne dreva. |
 |
Pomalu rozpustná hnojiva - používáte je někdo?, 11.5.2010 kompost? |
 |
Přehnojene tuje, 29.4.2010 Dobry den.Asi před mesícem jsem pohnojila Thuje smaragt a ted mi začínají rezivet(usichat( vetvičky. Dávala jsem ke každe tuji jednu hrst NPK.Tuje jsem sazela pred 2 roky a mají asi 1 m.Hnojila jsem je poprve od výsadby.Je možnéže jsou... celý příspěvek > |
 |
Odroda podnož velkosť stromu, 1.4.2010 Dobrý deň. chcem sa spýtať pokial si vyberiem jablone. Rubinola, a Jonagold na podnoži MM106 aký velký strom mám očakávať. V nemenovanej predjani mi tvrdia že M9 a MM106 je rozdiel v koreňovej sústave, preto podpera u M9, ale velkosť by mala byť... celý příspěvek > |
 |
Gloxinie, 29.3.2010 Rad bych poznal nekoho komu ucarovali Gloxinie jako mne ted na jare... nedokazal jsem ji odolat... je nadherna, rad bych ji namnozil a podaroval dalsim. |
 |
|
 |
Neznámá višeň, 20.3.2010 moj otec mal asi tu istu visnu... nakoniec ju skosila vichrica... tiez sa ju teraz snazim zohnat pretoze mi z visni chutila ako jedina. Je to asi sladkovisna, mala kratsie stopky a kostka ostavala na stopke... bola velka, tmava a sladka... velmi... celý příspěvek > |
 |
Prosba o radu, 20.2.2010 Zdravim na mojej stilke 018 sa mi stava toto.Pilu nastartujem a takych 5 minut v kuse pilim potom ju polozim zapnutu na zem a dam si dalsie poleno na kozu, pilu zdvihnem zo zeme a vrukach mi skape.Znovu nastartujem pilim zasa par minut, pilu polozim... celý příspěvek > |
 |
Porisko sekery, 22.1.2010 Dobry den idem davat do sekery nove porisko a chcem sa spytat ci mozem dat napucat do vody spoj kde porisko je v sekere... bojim sa vsak aby to potom neoslabilo porisko ze bude meksie... mam to dat napucat alebo nie???..poradte prosim... Dakujem |
 |
Plovoucí ostrov v jezírku, 13.1.2010 Ali vyzera to super. Da sa vygooglit aj firma, co nieco take robi vo velkom pod nazvom "ekoostrovy". Inak som spekuloval nad tym, ze si nieco take spravim, pretoze mam full time slnko na jazierko a chcelo by to zredukovat.
...ja mam... celý příspěvek > |
 |
Pila s vykomom motora 1800 W, 3.1.2010 a ked nema?? |
 |