Příspěvky uživatele - 154.140

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak se zbavit mechu, 6.3.2011
V záhradkárskych predajniach ponúkajú rôzne zmesi chemikálií na odstránenie machu v trávniku. Najprv by to chcelo maximum machu mechanicky vyhrabať. Zelenú skalicu som vlani použil spolu s kyselinou citrónovou na liečbu chlorózy. Paľo
Rez na čapíky, 6.3.2011
Dobrý deň! Pestujem roky Prim na systém vertiko, kde na jar strihám tiež na 2 očká. Úroda je každoročne slušná. Nero a Vostorg potrebujú na vytvorenie typickej veľkosti strapcov viacočkové ťažne, ale na dvoj až trojočkových údajne tiež zarodia.... celý příspěvek >
Flekatý trávník, 6.3.2011
Tak dnes som po mesiaci znova vyhrabával novú plesnivú trávu. Vyzerá to, že fľaky napadnuté snežnou plesňou sa rozširujú-najviac pri jazierku a na okrajoch trávnika, kde najdlhšie ležal sneh. Potvrdzuje sa moja domnienka, že opakovaná aplikácia... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika