|
Příspěvky uživatele - 246.122
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Úhyn ryb v jezírku, 20.5.2012 Zdravím, myslím, že je to přerybněno.Myslím, že těch 40 ryb je moc.Prostě mají nedostatek kyslíku a došlo tak k udušení ryb. |  | Nemoc pstruha duhového, 7.4.2012 Podle příznaků by to mohlo být málo kyslíku ve vodě a kvalita vody jim moc nesedí.Někdy ani přítok nestačí..A tato ryba je velice háklá na kvalitu vody. |  |
|  | Honda GCV 160 - maximální otáčky, 10.3.2011 Dobrý den, dnes jsem regulátor nastavil tak jak jste mi napsal. Vše se zdá být v pořádku. Děkuji vám za radu. |  | Honda GCV 160 - maximální otáčky, 8.3.2011 Motor pohání sestavu malotraktor VARI, mám obě dvě převodovky. Pracuju s ním takřka celý rok dovoz dřeva, orba, v létě seno... |  | Honda GCV 160 - maximální otáčky, 8.3.2011 Zdravím, to zvýšení otáček se mi stalo po tom co se mi na páce regulátoru vyklepala matka a páka regulátoru se mi pohla na hřídelce. Páku vůči hřídelce jsem nedokázal nastavit jak byla původně. Takže ted mi asi zbývá dát motor do servisu aby mi... celý příspěvek > |  | Honda GCV 160 - maximální otáčky, 6.3.2011 Dobrý den, žádné takové dva šrouby jsem tam nenašel, mohl by jste mi prosím přesněj popsat kde se nacházejí?? Děkuji. |  | Honda GCV 160 - maximální otáčky, 5.3.2011 Dobrý den, potřeboval bych poradit jak se u motoru Honda GCV 160 nastavují maximální otáčky. U mého motoru mám při plném plynu otáčky moc vysoké.
Předem děkuji za odpovědi. |  |
 |
|
|
|