Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůda rajčete, 11.2.2011
pokud mate zaroven i tyckova, tak bych se nebal vystipat vsechny, po vysadbe ty tyckove budou rust rychleji a kdyz vystipete tyto kerickovy tak mate vyhodu v tom, ze nebudete muset podpirat plody a nebudou tak od zeme...
Ibišek ze semínka, 10.2.2011
my jsme pouzili lehci zahr.substrat, ktery jsme proseli, takze dospod normal, nahoru ten prosaty...
Melounoviště 2011, 9.2.2011
diky Jirinko, melouny u nas narostly(neroubovane) tak 1,5 x 1,5 ale plodily a dozraly (340mnm) s tema okurkama mate pravdu, okurky ve skleniku musim obcas zachranit davkou Previcuru, aby nevadly, ale co se tyce mnozstvi plodu tak jsem tam nevidel ten... celý příspěvek >
Chřest, 9.2.2011
Nevim co me presne ceka, ale myslim, ze to bude dobra hloubka... potrebuji presadit veliky trs chřestu a nevim jak presne na to, rostlina na jednom miste je cca 20-25let a ja potrebuji vysadit jine rostliny (prilis stiní), ale nechci o nej prijit,... celý příspěvek >
Ledenec nachový, 9.2.2011
ano, vloni jsem jej pestoval poprve...
Poradte okurku, 9.2.2011
ja teda nestrikam vubec a presto se plisen okurkova projevila az kolem 10.9. a v tu dobu jsme jiz meli 120sklenic z 2,5 x 1,5m, ale vy chcete salatovky, bohuzel si nyni nepamatuji odrudu, ale tuto odrudu-polni jsem zavrl z jednoho duvodu-plodila tak... celý příspěvek >
Odrůda rajčete, 9.2.2011
ano Ivo má pravdu, lonsky rok nebyl priznivy pro tvoreni semen - nejen u zeleniny, i ja cekam na maxi balení Torina..
Melounoviště 2011, 9.2.2011
pekny vecer, chtel jsem se zeptat, zda jste pocitili vyhody roubovani u melounu na tykev fikolistou cv., u okurek nam to neprislo nikterak vyhodne(hadovky) tak ta hl.vyhoda je v ranosti? díky moc (roubovane i neroubovane u nas plodily stejne a i ve... celý příspěvek >
Ibišek ze semínka, 9.2.2011
v praci jsme ten mos. jiz vyseli a jiz i klici, takze pokud mate dostatek svetla, vysejte jiz nyni...
Neznámá květina, 9.2.2011
děkuji
Jiřiny - řízkování, 7.2.2011
ma i nejake ziviny na urcitou dobu.. jinak to deleni je jednoduche, hlavne, aby mely hlizy vrcholove casti-korenovy krcek, z tohoto mista rasí-tedy ne jako brambory po celem obvode, to ne... pokud se porani, muzete misto zasypat drev.uhlim(praskem)
Co je to za rostlinu?, 7.2.2011
prvni by mela byt bobkovišeň - Prunus laurocerasus (tusim, ze se menila ale na jiny lat.nazev...) a to druhe Buxus sempervierens Jeste chci dodat, ze bobkovisen byla postizena zimnim sluncem-kdy pres den mrzlo a zaroven svitilo slunce, v takovych... celý příspěvek >
Jiřiny - řízkování, 7.2.2011
samozrejme muzete hlizy nadelit a taky si je namnozite, nemusite nutne rizkovat..jinak substrat mi vyhovuje agro zahradnický
Jak ostříhat rybíz a angrešt?, 7.2.2011
tak to u nas je uz vse oschle a tak kdyz sem dnes pichal rizky na zahon tak se to musel nutne zalit, vrchnich 5cm zcela vyschlo..
Jak ostříhat rybíz a angrešt?, 7.2.2011
uz jste strihali angresty a rybizy? chystam se na ne, ale jeste vaham, zda neni prilis brzy nebo to nechat az na konec unora...
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika