Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Gymnocladus dioicus - nahovětvec dvoudomý, 18.2.2011
mam semenac co jsem si vypestoval v kvetinaci a i kdyz promrzne kvetinac, stejne roste..takze mrazuvzdorny je dobre, ale pokud bydlite rekl bych nad 450mnm tak uz to nemusi byt to prave orechove
Netradičná zelenina, 17.2.2011
ano je tyckove, vcelku jsem s nim spokojen
Zasilka od LukonBulbs, 17.2.2011
no nechci se firem zastavat, ale vzdycky je v objednavce kolonka, kde je napsano-kdy chcete, aby vam rostliny prisly, takze to neni problem to tam snad napsat
Lilek vejcoplodý (Baklažán, Patližán, Patlažán), 17.2.2011
no to jsemna ne zvedav, v prubehu vegetace sem dejte vedet jak to s nimi vypada... i ja sem dam neco blizsiho..
Mirku, jakozto mlada generace neumim azbuku muzete mi prosim odrudy prelozit jak se jmenuji? I ja mam nejake, i tu bilou... ovsem z USA..takze se budou trochu lisit a take fialovou, tu uz jsem mel vloni a zatim absolutni top-konecne velke plody jako... celý příspěvek >
Mirku, v tematu o rajcatech, jste se zminil o lilkach, jake odrudy mate pro letosek?
Poraďte s frézií, 17.2.2011
frezie jsou krasne, ale narocny, pestuji se trochu podobne jako meciky, vysazuji je zac.kvetna primo a zahon na maximalne osvetlene misto, hlavnim rozdilem je to, ze se musi skaldovat pri vysokych teplotach, nejlepe po sklizni by mely mit ke 30ti... celý příspěvek >
Zná někdo rostlinu?, 17.2.2011
tipuji to na Primula auricula
Žloutnající listy amarylis, 16.2.2011
mene zalevat, jiz od pohledu je az prilis vlhky substrat... pripadne lehce zalit Merpanem ci Dithanem-konidie plisni tam jiz nejake jsou
Nejchutnější rajčata, 16.2.2011
ano, prakticky jsem ji zacal sklizet az v srpnu, narozdil od ostatnich...
na to jak byl bídný rok tak jsme sklidili velmi hodne plodu San Marzana - tim spis, ze to je vyslovene pozdni odruda, letos mam jeste jednu na suseni na zkousku tak uvidime jaka vyhraje ten souboj, San Marzana nasusime a uskladnime ve vakuu, pres... celý příspěvek >
vypadaji vsechna zajimave! :-) a asi je pravda, ze ty Vase jsou vejčitější.. taky by me zajimalo jak ctete odrudu Pollicino - kdyz to zni tak italsky tak jsem zavedl název POLIČÍNO a doma se to ujalo
Jak zastavit předčasné rašení lilií ve sklepě, 16.2.2011
jiste to preziji, akorad pro jistotu na ne hodte chvoji a nezalevat!
Jak zastavit předčasné rašení lilií ve sklepě, 16.2.2011
presne..souhlasim s Lídou, zastavit jiz nelze, ale zpomalit rychlost vyvinu lze..takze zchladit! pokud mate orientalni hybridy tak ty radeji i namorit-prece jen jsou o neco choulostivejsi
Řady na svahu, 16.2.2011
kdyz je tu ta moznost sever - jih tak proc to tak nevysadit, ze? jeste se chci zeptat, tazne se tahnou smerem do kopce nebo z kopce nebo je to uplne jedno?
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika