|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Gymnocladus dioicus - nahovětvec dvoudomý, 18.2.2011 mam semenac co jsem si vypestoval v kvetinaci a i kdyz promrzne kvetinac, stejne roste..takze mrazuvzdorny je dobre, ale pokud bydlite rekl bych nad 450mnm tak uz to nemusi byt to prave orechove |  | Netradičná zelenina, 17.2.2011 ano je tyckove, vcelku jsem s nim spokojen |  |
|  | Zasilka od LukonBulbs, 17.2.2011 no nechci se firem zastavat, ale vzdycky je v objednavce kolonka, kde je napsano-kdy chcete, aby vam rostliny prisly, takze to neni problem to tam snad napsat |  | Lilek vejcoplodý (Baklažán, Patližán, Patlažán), 17.2.2011 no to jsemna ne zvedav, v prubehu vegetace sem dejte vedet jak to s nimi vypada... i ja sem dam neco blizsiho.. |  | Lilek vejcoplodý (Baklažán, Patližán, Patlažán), 17.2.2011 Mirku, jakozto mlada generace neumim azbuku muzete mi prosim odrudy prelozit jak se jmenuji? I ja mam nejake, i tu bilou... ovsem z USA..takze se budou trochu lisit a take fialovou, tu uz jsem mel vloni a zatim absolutni top-konecne velke plody jako... celý příspěvek > |  | Lilek vejcoplodý (Baklažán, Patližán, Patlažán), 17.2.2011 Mirku, v tematu o rajcatech, jste se zminil o lilkach, jake odrudy mate pro letosek? |  | Poraďte s frézií, 17.2.2011 frezie jsou krasne, ale narocny, pestuji se trochu podobne jako meciky, vysazuji je zac.kvetna primo a zahon na maximalne osvetlene misto, hlavnim rozdilem je to, ze se musi skaldovat pri vysokych teplotach, nejlepe po sklizni by mely mit ke 30ti... celý příspěvek > |  | Zná někdo rostlinu?, 17.2.2011 tipuji to na Primula auricula |  | Žloutnající listy amarylis, 16.2.2011 mene zalevat, jiz od pohledu je az prilis vlhky substrat... pripadne lehce zalit Merpanem ci Dithanem-konidie plisni tam jiz nejake jsou |  | Nejchutnější rajčata, 16.2.2011 ano, prakticky jsem ji zacal sklizet az v srpnu, narozdil od ostatnich... |  |
|  | Nejchutnější rajčata, 16.2.2011 na to jak byl bídný rok tak jsme sklidili velmi hodne plodu San Marzana - tim spis, ze to je vyslovene pozdni odruda, letos mam jeste jednu na suseni na zkousku tak uvidime jaka vyhraje ten souboj, San Marzana nasusime a uskladnime ve vakuu, pres... celý příspěvek > |  | Nejchutnější rajčata, 16.2.2011 vypadaji vsechna zajimave! :-) a asi je pravda, ze ty Vase jsou vejčitější..
taky by me zajimalo jak ctete odrudu Pollicino - kdyz to zni tak italsky tak jsem zavedl název POLIČÍNO a doma se to ujalo |  | Jak zastavit předčasné rašení lilií ve sklepě, 16.2.2011 jiste to preziji, akorad pro jistotu na ne hodte chvoji a nezalevat! |  | Jak zastavit předčasné rašení lilií ve sklepě, 16.2.2011 presne..souhlasim s Lídou, zastavit jiz nelze, ale zpomalit rychlost vyvinu lze..takze zchladit! pokud mate orientalni hybridy tak ty radeji i namorit-prece jen jsou o neco choulostivejsi |  | Řady na svahu, 16.2.2011 kdyz je tu ta moznost sever - jih tak proc to tak nevysadit, ze? jeste se chci zeptat, tazne se tahnou smerem do kopce nebo z kopce nebo je to uplne jedno? |  |
 |
|
|
|