|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Semena ze zahraničí, 21.2.2011 takto jsem Mirku zvedav, jake budou tyto cherry odrudy, vypadaji chutne jiz ted :-) pres leto dejte prosim vedet!
jinak tu papriku jsem odhalil asi predloni a letos si ji objednala i ma pribuzna, tak jsem zvedav jak se ji bude zamlouvat :-) |  | Semena ze zahraničí, 21.2.2011 jsem si říkal, ze mi to prijde nejak nezname |  |
|  | Semena ze zahraničí, 21.2.2011 tak dnes prisla konecne semena rajcete Torino, Vilma, ceekanka Palla Rossa a taky raritni Rudbeckie Cherry Brandy-uspesny den :-) |  | Semena ze zahraničí, 21.2.2011 tak semena Black Cherry, Green Zebra, Black Krim mam take... ta velka semena-docerna jsou z ceho??
Jinak Vam Mirku fandim, jsem podobny,,silenec¨a tak me tesi, ze v tom nelitam sam :-D |  | Mohu prodávat zeleninu z domu?, 21.2.2011 Pěkný den, tím jak člověk vysévá třeba i starší semena tak se může stát, že vzejde i více rostlin, které následně vysadí, chci se proto zeptat, zda mohu např.celer, rajčata, papriky, lilky, košťáloviny prodávat,,ze dvora¨ nebo to nejde vůbec,... celý příspěvek > |  | Gymnocladus dioicus - nahovětvec dvoudomý, 21.2.2011 ja mam dioicus |  | Zmijovec - hurá kvete, 21.2.2011 kdyby jste sem dal(a) foto tak by to bylo jeste lepsi :-) |  | Brslen, 21.2.2011 brslen to byt klidne muze, kvety nejsou prilis okrasne, jsou nenapadne, za to prave plody hýří povetsinou oranzovocervenou barvou.., nebyl to apriklad E.alatus?-navic podzimni barveni listu je opravdu paradni.. |  | Fóliovník z U profilů na sadrokarton?, 20.2.2011 diky, tak snad se tady ozve... |  | Fóliovník z U profilů na sadrokarton?, 20.2.2011 Dobrý den, má někdo praktickou zkušenost se stavbou fóliovníku z U profilů, které jsou pozinkované a používají se při práci se sádrokartónem? V předminulém receptáři se o tom letmo zmiňovali, tak mě to zaujalo coby levný způsob jak zhotovit odolný... celý příspěvek > |  |
|  | Ohřev skleníku, 20.2.2011 Ahoj, mam skleník 3*6 metrů, odhadem cca 25-30 metrů krychlových. Je nový a poměrně dobře utěsněný. Potřeboval bych ho vytápět cca 5-6 týdnů na přelomu března a dubna. Přes den alespoň 17 stupňů, přes noc alespoň 12 stupňů. Umíte mi prosím poradit... celý příspěvek > |  | Opeľovač pre Leskoru, 19.2.2011 myslim, ze tu nekdo doporucoval francouzske odrudy, ktere maji dlouhou peridou kveteni - Kioto, Veecot apod.. |  | Zmlazená hrušeň, 19.2.2011 mame od lonska zmlazenou hrusen, nyni by potrebovala zkratit dlouhe oblouky a take proředit vlhky, ktere se vyskytly po sesazeni koruny, muze mi nekdo prosim rici, jake vlky ponechat, jak by mely rust a ty co necham na koik ocek seriznout? nikde na... celý příspěvek > |  | Výsev rajčat, 18.2.2011 vztáhnu na sebe tuto otazku, nebot jsem taky Mirek ze by bylo Pollicino mene urodne jsem vubec nezpozoroval, na to, ze vloni byl takovy podivny rok tak kazda rostlina udelala 10vijanu a i na kazdem z nich bylo slusne mnozství, takze ja tuto... celý příspěvek > |  | Výsev rajčat, 18.2.2011 letos budu sit drive-kvuli ostatnim kulturam, ale obvykle jsem sel kolem 20.3. a sklizel prvni plody od 7.-10.7. (myslim tim ve volne pude)
samozrejme, ze kdyz je dobry rok tak i sklizim jiz v cervnu, i kdyz vysevam ve druhe polovine brezna |  |
 |
|
|
|