|
Příspěvky uživatele - 23.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Begonie ze semen, 9.1.2011 Dobrý večer Verčo, sazenice se dají koupit v zahradnictví, hobby marketech jako muškáty, surfinie atd. Jen je většinou problém, že když to je jenom zelené lupení, nevidíte jakou budou mít barvu. Ale i mix je krásný a je to pak o to větší překvapení.... celý příspěvek > |  | Kdy zasadit pozdě doručené stromky, 9.1.2011 já bych počkala na jaro. |  |
|  | Jak vyresit zpevneni kopecku, 8.1.2011 Držím Vám Mracela palce a budu se těšit na zprávy. Také mě těší co vytvořím a ještě když mi to pak každý pochválí, tak to je paráda. |  | Jak vyresit zpevneni kopecku, 8.1.2011 Určitě. No my máme psy jen dva a je pravda, že do kytek nelezou. Ten malý nevadí, ten velký, tak to mi trvalo dva roky a musím přiznat, že záhony před domem mi naprosto zlikvidoval a vše jsem musela dělat od ůplného začátku. Ne, že by do strání... celý příspěvek > |  | Teakový nábytek - pro a proti, 8.1.2011 Tak my teakový nábytek přetíráme vždy před sezonou olejem, ale také ho přikrýváme. U koho jsem ho viděla neřekrytý, tak zešedne a to by mě štvalo. Nábytek je krásný, drží. |  | Břečťan popínavý, 8.1.2011 Mě se obrostlé stomy moc líbí, ale zahradníci mi tvrdí, že se stromy tím dusí a časem mohou dejít, tak nevím. |  | Jak vyresit zpevneni kopecku, 8.1.2011 Aha, tak my máme stráně poměrně veliké, prudké, převýšení cca od 4 do 8 metrů. Ty osluněné jsou zatravněné, osázené keříky, stromy, trávou. Dle zsahradníka by měl být celý prostor zatravněný a zhruba do oblouku osázený keříky. Já si tam občas dám co... celý příspěvek > |  | Begonie ze semen, 8.1.2011 Dobrý večer, ze semen jsem to zkoušela jednou a nepovedlo se. Kupuji buď hlízy, ale ještě raději už trošku vyrostlébegonie v květináčích. Jak klasické, tak převislé jsou vždycky naprosto fantastické.Přeji Vám hodně úspěchů a držím palce, aby se Vám... celý příspěvek > |  | Nejedovatý stále zelený živý plot, 8.1.2011 Nikdy jsem neřešila jedovaté či nejedovaté rostliny či keře na zahradě. Děti musíte hlídat a když už je hlídat nbemusíte, tak vědí co mohou zbaštit a co ne. No a kůň Vám ožere skoro všechno, rozdupe co se dá, i když není zahrada zrovna rozmáčená. |  | Jak vyresit zpevneni kopecku, 8.1.2011 Dobrý večer, teď nechápu jestli chcete udělat zídku a pak dosypat hlínou anebo osadit kopeček. Máme obojí, zídku dosypanou hlínou, na stárni tráva a keře. Nebo stráň, která je osázená vším možným. Od keřů, po kapradí, stromky. Záleží samozřejmě... celý příspěvek > |  |
|  | Nejedovatý stále zelený živý plot, 8.1.2011 mahonii si jako živý plot nedovedu představit. A kůň na zahradě ožere úplně všechno i když je tam chvilku a navíc sám! |  | Proč nerozkvetly orchideje - Phalaeonopsis?, 5.1.2011 Dobrý večer, tak orchideím nerozumím, ale pěstuji je již několik let a kvetou neustále jako o život. Připadne mi, že na ně máte dost chladno a zálivku také nepotřebují moc velikou. Mám je na okně, v bytě máme okolo 26 stupňů, na okně bude chladněji.... celý příspěvek > |  | Kdo to ví, odpoví, 2.1.2011 řekla bych též, že je to brslen, máme na zahradě několik druhů (všechny neopadavé), ale musím se přiznat, že ani jeden nemá takové plody a to mě trošku mate.Marcela |  | Koupit zahradu?, 2.1.2011 Dobrý den, také bych se přiklonila k předešlému názoru. Buď má pro Vás zahrada cenu a pak není co řešit. Jestli chcete ale do něčeho uložit peníze, tak bych je dala do umění, nemovitostí... Tam je teoreticky předpoklad, že když nebudou mít časem cenu... celý příspěvek > |  | Astilbe - čechrava, 1.1.2011 Dobrý večer, máte krásné zákoutí. Mě se čechravy nedaří moc pěstovat, ale zkusím to letos znova.Marcela |  |
 |
|
|
|