Příspěvky uživatele - 23.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Domácí pálení - danový přestupek nebo už trestný čin?, 22.1.2011
Ne, to je zjednodušená citace zákona. Marcela
Nevytáhlý stvol s květy u hyacintu, 22.1.2011
Já při rychlení kornouty nedávám, ale cibule nezásím celé do hlíny, jen je v podstatě na zem položím. Nebo dávám do nádobky, která má užší hrdlo, naplním vodou (ale cibule se nesmí máčet) a hyacinty mi také krásně vytáhnou a kvetou. Marcela
Domácí pálení - danový přestupek nebo už trestný čin?, 22.1.2011
Od roku 2010 vstoupil v platnost přestupkový zákon, který postoj zákonodárců k domácím černým pálenicím citelně zmírnil. Vyplývá z něj, že pokud policie prokáže výrobu, přechovávání, případně rozšiřování podomácku vyrobené pálenky, sáhne... celý příspěvek >
Zahradní nůžky PowerStep™ od Fiskars, 22.1.2011
Tyto nůžky jsem též nezkoušela, ale máme všechny nůžky od Fiskars (klasické, na růže, teleskopické atd.), pracujeme s nimi celá rodina léta a mohu jen chválit, jsou skvělé. A zahradu máme docela velkou, takže nástroje nezahálí. Nemluvě o... celý příspěvek >
Sieberz - katalog, 21.1.2011
Tak já si chtěla ověřit také přímo prodejnu Starkla, protože ho kamarádka vychvalovala. Byla jsem ale hrozně zklamaná, ve venkovní zahradě a vlastně i uvnitř byly rostlinky v zuboženm stavu za poměrně vysokou cenu. Nekoupila jsem tam vůbec nic a to... celý příspěvek >
Nevytáhlý stvol s květy u hyacintu, 21.1.2011
U některých rychlených hyacintů, které mám zasazené v zahradě, se mi to také stalo. Kvítky zůstaly uvnitř a jen těžko se draly ven. Ale je zajímavé, že když ty rychlené zasadím za rok zase jako rychlené, tak mi vyrostou a vykvetou normálně...
Legální znečištění zahrady, 21.1.2011
Tak to, že se dělají rozložitelné obaly na náboje to nevím. Tatínek měl doma jen broky v papírových a umělohmotných obalech. Díky za informaci, jsem zase o trošku chytřejší. Marcela
Jak se bránit okusu srnkami na zahradě, 17.1.2011
Dobrý večer, ano viděla jsem dospělého srnce v reálu a třeba i medvěda (ve volné přírodě), jak se snažil přeskočit oplocenku a podařilo se mu to. Toho tam jistě nemáte. Tím chci říct, že nejen vysoká zvěř dokáže i zdánlivě nemožné. A zvěř,... celý příspěvek >
Trvalky v zimě, 16.1.2011
U nás se teprve začá vše klubat, na zahradě je ještě někde sníh. Ale zato to roste přímo před očima. Venku jsou už sněženky, crocusy, narcisky, hyacinty dokonce i některé tulipány. Keře jsou napučené... Marcela
Co budeme sázet do truhlíků na jaře?, 16.1.2011
Dobrý večer, kytičky máte opravdu krásné. Já budu letos jako každý rok sázet do truhlíků muškáty, lobelky, surfinie, petunie, verbeny, begonie, fuchsie, voskovky, vějířovky, převislé karafiáty, trávy, jiřiny,...a pak vždy dokupuji podle toho co se mi... celý příspěvek >
Netradiční pěstování host, 10.1.2011
Jenže to jde dělat u mal zahrady a pár kytiček. U nás si to dost dobře nedovedu představit. Ale o to větší mám radost když vyhraju a kytky stačí vyrůst.
Denivky v nádobě, 10.1.2011
my máme denivky na zahradě co je dům domem a to je 75 let. Dřív se o zahradu staral zahradník, pak léta nikdo a teď se již léta snažím já.Kvetou vlastně pořád, jen přikupuji jiné, kter se mi líbí. Ano, trsy jdou špatně vyrývat, ale jak kde.
Netradiční pěstování host, 10.1.2011
Asi jsem to špatně napsala, to vím, ale občas čtu, že je odpuzují ty česneky a to podle mě také není pravda. Mám česneků spostu druhů a poměrně hodně, ale slimáci si lebedí. Marcela
Nová sezóna na zahradě, 9.1.2011
Dobrý večer, tak u nás zase až tak krásně nebylo (Praha), ale přesto jsem neodolala a ostříhala pár jabloní. Zahrada je plná sněhu, ale jak sníh povolil, bořila jsem se a padal mi vrchem do pohorek. Takže na zahradní práce to opravdu ještě moc není.... celý příspěvek >
Netradiční pěstování host, 9.1.2011
česneky též nevyndavám, ani mě to nikdy nenapadlo.Ale také díky nim určitě nemám méně slimejšů. Žerou i ty česneky. Marcela
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika