|
Příspěvky uživatele - 115.19
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prosím o určení škůdce, 16.5.2011  Zdravím všechny
Loni nám zkoro zdevastoval nějaký škůdce hrušen Wiliamsova a letos se už rozjíždí znova stríkal jsem je loni proti savím žravým škůdcům, ale nic, tak nechci aby zase nedopadla jako loni.
Prosím o určení co je to zač a čím... celý příspěvek > |  | Broskev Symphonie - podnož BSB nebo jiná do Ca půdy, 14.5.2011 Zdravím
Nevím z kama přesně jste, ale ve fa. Jukka (Uherský Ostroh)mají velký výběr broskvoní na podnoži BSB 1,symphonii sice letos neměli ale jsou i jiné kvalitní a ověřené odrůdy na této podnoži,(modřinka, michaela apod)
Doma pěstuji též Flamingo... celý příspěvek > |  |
|  | Vaše zkušenosti - Pražákovi Droždín u Olomouce?, 23.4.2011 Kupovali jsme před 4 lety broskvoně catharinu earliglo a durancie a můžu říct že všechny stromky velmi dobře prosperují, hlavně catharina to je ůžasná odrůda.
kinahoj |  | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 5.3.2011 Zdravím
Sunhaven pěstujeme 4 rokem a můžu potvrdit že odolnost proti kadeřavosti je nízká, loni jsem ji poctivě stříkal a všechny ostatní(Catarina, earliglo,redhaven)byly bez kadeř.a sunhaven ji trochu měla to samé nektarinka nectared ta to odnesla... celý příspěvek > |  | Prosím, nevíte někdo o úplném popisu všech odrůd meruněk?, 15.2.2007 na netu jsem taky toho moc nenašel ale mám knížku kde jsou všechny nové odrůdy meruněk,broskví a nektarinek,je v ní vše perfektně popsáno jak a který druh se hodí do různých oblastí.tak se poptejte v knihkupectví.přesný název ted z hlavy nevím... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|