|
Příspěvky uživatele - 133.98
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hrušeň těsně k domu (na kordon), 5.3.2011 Napriek tomu, že diskutujeme pod hlavičkou Hrušně, dovolím si zverejniť ešte pár slov na téma Kôstkoviny: S otvorenou korunou u broskýň a marhúľ nemám dobré skúsenosti-3x sa mi už pod váhou úrody rozčesli. Naopak, keď som nechal stredník rastnúť a... celý příspěvek > |  | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 5.3.2011 Napriek tomu, že bol minulý rok na odkvetanieie a na rozvoj hubových chorôb jedným z najhorších, dala mi odroda Sun Haven, ktorá sa ukázala ako veľmi citlivá na kučeravosť, jednu z najlepších úrod. Možno to bolo vďaka redukcii násady plodov... celý příspěvek > |  |
|  | Melounoviště 2011, 31.1.2011 Dobrý deň, mám pár otázok na skúsenejších, akým spôsobom by som mal zasadiť semienka Dyne (melónu) aby bola čo najväčšia úspešnosť klíčenia, lebo v balíčku za asi 80 centov je 7 semienok, je to odroda Citrullus Lanatus Janosik. Tak isto aj čas, kedy... celý příspěvek > |  |
|
|
|