|
Příspěvky uživatele - 164.227
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jsou anglické růže jen sadové?, 29.7.2011 Moje angličanky rostou w drsnějším prostředí, pravidelně namrzají, letošní zimy skoro umrzly, teď mají max. 50 cm. A ro mám vybrané prý nejodolnější. |  | Přesazování, 26.7.2011 50 cm buxus není žádný obr, klidně přesazujte, nic specjálního nemusíte dělat, stačí připravit půdu na místě určení, rostliny vylkopat s celými kořeny, nejlepší je přesazovat po dešti. |  |
|  | Přesazování, 25.7.2011 Obecně lze začít přesazovat v srpnu. |  | Phlof panikulata - nekvetoucí, 25.7.2011 Phlox paniculata bych do stínu nesázela, ale že nevykvetl ani na slunci, to je mi tedy divné, mně letos vykvelty všechny nové floxy koupené loni, nijak nebyly hnojené. |  | Levandule druhý květ, 20.7.2011 Samozřejmně, vždycky mi kvete dvakrát. |  | Tlustice, 15.7.2011 Buď je přesušená, nebo přelitá, zkuste přesadit do nové zeminy, já dávám tlustici na léto ven, dělá ji to moc dobře.
zdravím Lada |  | Hortenzie Hydrangea serrata Bluebird, 8.7.2011 Mám v zahradě(Beskydy) hortenzii Hydrangea serrata ale jinou odrůdu, každou zimu mi namrzá, letos mi zmrzla až k zemi.
zdravím Lada |  | Řízkování astry ericoides, 2.7.2011 Prosím nevíte někdo jestli je možné v tuto dobu nařízkovat Aster ericoides?
Lada |  | Malinký líbezný trávník, 20.5.2011 Tak to jste moje krevní skupina, nám během let v zahradě vyrostla opravdová květinová louka, no... ještě chvíli a bude se muset pokosit. Všimli jste si jak je kolem nás málo pěkně kvetoucích luk? Ovšem také kosím na krátko ale jenom to... celý příspěvek > |  | Je to opravdu Anacyclus?, 20.5.2011  Tuhle sklalničku jsem si koupila jako Anacyclus depressus, ale je to opravdu on?
Zdravím Lada |  |
|  | Nepoznáte někdo ten stromek?, 3.5.2011 Díky za připojení do diskuse, je to střemcha.
zdravím Lada |  | Nepoznáte někdo ten stromek?, 15.4.2011 Myslíte? Ono to má teď nějaké divné květní laty.
zdravím Lada |  | Nepoznáte někdo ten stromek?, 15.4.2011  Prosím nepoznal by někdo co je to za stromek? Teď tak vypadá. |  | Jezírko bez filtrace, 27.3.2011 Jezírko 2 na 3 metry je docela velké, já mám poloviční, teď tam žijí asi 4 rybky, záleží na tom jak je hluboké, hlubší se tak neprohřívá. |  | Číhání na jaro, 7.3.2011 Včera nás trošku postrašil sníh, dnes je od rána sluníčko a mráz, ale ptáčci ráno zpívali, nwvadilo jim to.
Zdravím |  |
 |
|
|
|