|
Příspěvky uživatele - 79.49
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sladký angrešt a rybíz pro děti, 3.3.2011 Prosím poraďte: nebude ze mne velkopěstitel ani nehodlám zavařovat, mám pouze malé děti, kterým bych chtěla dopřát možnost vlastnoručně si na zahrádce utrhnout a spořádat i angrešt a rybíz (kromě jahod atd.). Už se pomalu nevyznám ve všech těch... celý příspěvek > |  | Růže s dlouhou dobou kvetení, 3.3.2011 Dobrý den, mám malou zahrádku, tak si musím dobře rozmyslet, než něco nasadím (Kvůli místu). Mohli byste mi prosím poradit jednu keřovou a jednu pnoucí růži? Chtěla bych nějaké odrůdy, které budou mít na sobě co nejdelší dobu květy. Moc děkuji za... celý příspěvek > |  |
|  | Která popínavá růže rychle roste?, 3.3.2011 Chtěla bych poprosit o radu: mám nachystaný oblouk nad chodníkem (70 cm šířka), asi ve výšce 2,2 metrů. Mám v plánu nasadit na jednu stranu popínavou růži a táhnout ji až na druhou stranu dolů, bohužel nejde nasadit keř z obou stran. Samozřejmě jako... celý příspěvek > |  |
|
|
|