|
Příspěvky uživatele - 130.5
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Formy na výrobu zámkové dlažby, 3.3.2011 Urychlovačem se ale celková doba zrání prodlouží. |  | Formy na výrobu zámkové dlažby, 3.3.2011 Před 45 lety si tchán vybetonoval před chlévem chodníček, nyní jsem ho měl problém rozbít bouracím kladivem, povrch stále krásně šedý a nez trhlin, síla pouze 6-8mm. A bez chemie! Nebyl žádný kutil. Že by materiálem? |  |
|  | Formy na výrobu zámkové dlažby, 3.3.2011 Nedívej se pouze k sousedovi přes plot, uváděj zde vlastní zkušenosti. Pokud nějaké jsou. Dovedu si představit, že jsi bohatší, než soused, dlažbu sis koupil, nechal položit a nyní máš docela radost, že se sousedovi možná něco nepodařilo. A... celý příspěvek > |  | Formy na výrobu zámkové dlažby, 3.3.2011 Před lety jsem od souseda dostal 4 ks forem 35x35x50 na dlaždice, jinak by je vyhodil. Neměl jsem ani páru, jak se to míchá, jenom jsem smíchal 3:1 beton, dal do forem, prochu je protřepal a nakonec "uvibroval" poklepem kladiva na železnou desku.... celý příspěvek > |  | Formy na výrobu zámkové dlažby, 25.2.2011 No, je vidět "zlaté české ručičky"! Kde se poděly? Jó, zbohatlík je již nepotřebuje a chudý na to strejně nemá.
Ale k věci. Že to jde dokazují mnozí kutilové, sám si vyrábím jak dlažbu na chodníky, tak obklady "skládaný kámen" s... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|