|
Příspěvky uživatele - 42.36
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nítěnky?, 21.1.2011 Děkuji za odpověď pro mě bohužel nedostačující :) Ale i tak díky za snahu. Kamarádka mi tvrdila, že jí kdysi dcera (učila se na zahradnické škole) říkala, že ty nítěnky jsou z přemokřené půdy a že to nijak neohrozuje kytku. Já jsem samozřejmě se... celý příspěvek > |  | Nítěnky?, 20.1.2011 Prosím o odpověď. NEříkejte, že se tu nenajde nikdo, kdo by odpověď neznal :(Petra |  |
|  | Nítěnky?, 19.1.2011 Dobrý den,
mám doma asi již 1/4 roku fíkus benjamínek. Je zhruba metr a půl vysoký a nedávno jsem ho přestěhovala na slunnější místo, ať se může vyhřívat. Začaly mu ale žloutnout listy (nejspíš změnou místa, myslím si), ale co by mě zajímalo je, že... celý příspěvek > |  | Poraďte co to je, 18.1.2011 Myslím, že průvan je jen hloupá teorie. Mám tuhle kytku na okně, neustále je otevřeno, i teď v zimě, když je minus 10, je u otevřeného okna i přes noc a vůbec nic se jí nestalo, nežloutne, nesesychá, priostě krásná zdravá rostlina. A se sluncem bych... celý příspěvek > |  | Moření česneku přípravkem Merpan, 4.1.2011 Sulka se stále normálně vyrábí. |  | Sadíte už česnek?, 3.11.2010 Dobrý den, prosím pěkně, co se stane s česnekem, když vyleze už na podzim? Přežije tu zimu? Co se s ním vlastně stane? Díky za odpověď Petra |  | Moření česneku, 14.10.2010 Aha, já se tady taky někde dočetla, že se sulka už nevyrábí, proto jsem se ptala v podstatě. Zkusím se tedy zeptat babičky :-D Díky za rady PEtra |  | Moření česneku, 27.9.2010 Česnek se již na pozemku pěstoval. Loni jsem dostala česnek od strejdy a nevím, zda byl mořen či nikoliv. A tak nevím, zda ho mořit a pokud ano, tak čím. Petra |  | Moření česneku, 18.8.2010 Je nutné mořit česnek? Pořád se nemohu rozhodnout, či ho mořit nebo ne. Prosím dejte Vaše názory. Děkuji Petra |  | Slimáci, 5.8.2010 Já obsypala zahradku pískem, pár dní tam nebyl ani jeden slimák, ovšem písek se "vsákl" do půdy samozřejmě, tak mi babička poradila babičkovskou radu :
Kolem dokola zahrady posypat jehličím, slimáky to píchá, tak přes to nepřelezou :)... celý příspěvek > |  |
|  | Kdy sklízet lusky hrachu?, 3.8.2010 Podle mě, když už není jedlý ten hrách, když je už přezrálý, tak se dá sbírat třeba hned a dosušit někde na plechu třeba. Ale nevím, jsem začátečník. Taky by mě to vlastně zajímalo, i když jsem letos měla krásnou úrodu ze semen z obchodu |  | Stáleplodící jahodníky, 30.7.2010 děkuji péťo :) |  | Stáleplodící jahodníky, 29.7.2010 Můžete mi sdělit, kdy nejdřív mohu koupit sadbu a sadit jahody? Myslím pro podzimní výsadbu. Děkuji mockrát |  | Jak snížit ph půdy?, 28.7.2010 Asi je to blbý dotaz, ale chci se zeptat, jak zjisti PH půdy? Děkuji moc za pomoc :) |  | Řádek vzešlé petržele zmizí, 21.6.2010 taky se mi to stalo, na jaře jsem vysela petržel, krásně vzešla tak do dvou centimetrů, pak přišly ty děště letos a po nich nezůstala ani jedna petržel... zkouším znova, snad se bude dařit |  |
 |
|
|
|