Příspěvky uživatele - 42.36

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nový stromek broskve, 4.3.2011
Dobrý den, můžete mi poradit, kdy je nejideálnější broskev koupit a vysadit? děkuji Petra S.
Mohu prodávat zeleninu z domu?, 3.3.2011
No právě, drobné pěstitelství. A právě, že v zákoně není přesný počet, proto si to jakýkoliv pracovník finančího úřadu může vyložit po svém... A nikdo Vám nedokáže, zda jste drobný pěstitel či nikoliv... To je právě to, o čem píši.  Ano, píšete,... celý příspěvek >
Výsev rajčat, 3.3.2011
A kdy prosím vysévat rajčata, která jdou ven a ne do foliovínku ani do skleníku? Děkuji za odpověď Petra S.
Pomoc při výběru hrachu, 3.3.2011
Tak já měla loni dvě odrůdy, jeden byl cukrový a jeden dřeňový a tam se výsledek opravdu poznal, cukrový byl o moc sladší samozřejmě. Ale nevím, co to byly konkrétně za odrůdy. A letos zkouším také více odrůd, tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Petra... celý příspěvek >
Mohu prodávat zeleninu z domu?, 3.3.2011
Ano, máte pravdu, toto skutečně v živnostenském zákoně je, viz váš příspěvek písm. f)..., ale jak dokážete, že to neprodáváte za účelem zisku? jak dokážete, že toho prodáváte jen málo? myslím, že kdyby přišla kontrola, moc je nezajímá, jestli z toho... celý příspěvek >
Mohu prodávat zeleninu z domu?, 1.3.2011
kdo Vám to dokáže?? Vy sám, jelikož něco prodáváte, musíte vést účetnictví, je pravdou, že do 20.000,- Kč nemusíte odvádět daně, ale musíte mít k tomuto živnostenské oprávnění!!! a vést účetnictví, kde prokážete, že jste zisk neměl nad 20.000,- Kč.... celý příspěvek >
To byste se divil, ale většina těchto lidí ten řidičský průkaz má... A ti, co ho nemají, buď si neuvědomují své protiprávní jednání nebo mají natolik velké výdělky, že je pokuta ve výši pár desítek tisíc nezastaví. Petra S.
Pracuji v advokátní kanceláři a tyto příspěvky jsou nepravdivé!!! Člověk, pokud nemá živnostenský list, nemůže prodat ani jedno vejce!!! A to bez ohledu na to, zda je prodělečný či nikoliv. Petra S.
Pomoc při výběru hrachu, 1.3.2011
Také doporučuji mrknout na stránky Sema, já osobně taky letos studovala a už mám objednané semena.
Česnek teď na jaře?, 22.2.2011
Hnojem??? Pokud vím, tak česnek se hnojem hnojit nesmí, to je snad to nejznámější, co může být. P.
Mohu prodávat zeleninu z domu?, 22.2.2011
Na toto musíte mít živnostenský list, samozřejmě, že Vám to může projít, ale pokud by se objevil ve Vašem okolí někdo škodolibý (a těch je), tak Vás udá a potravinářská inspekce bude oproti finančáku jen nepříjemná návštěva. Petra S. Tak jako vejce,... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 22.2.2011
Mockrát Vám děkuji za radu. Petra
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 7.2.2011
Dobrý den, jsem začátečník a o pěstování broskví jsem si už dost přečetla. Bohužel zatím nic o postřiku a kadeřavosti. Je nutné broskve stříkat? To má každá broskev tu kadeřavost? Promiňte za tak pro vás "hloupý" dotaz, ale zajímá mne, zda... celý příspěvek >
Měknutí dracény, 21.1.2011
Je to z přemokření, draceny jsou na to háklivé...
Nítěnky?, 21.1.2011
Pro Kozičku: Ještě dodávám, že jsem se dívala do té diskuze "škůdce palmy", ale je to úplně něco jiného než co mám já... Navíc já tó nemám na povrchu substrátu, ale pouze to byl ov té vodě, která mi zbyla v misce pod květináčem. A to byly... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika