Příspěvky uživatele - 245.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký by jste mi dooručily skleník ke stěně?, 28.4.2010
Dobrý den chtěl bych si postavit skleník ke stěně a nevím pro jaký se rozhodnout. Mohli by jste mi z vlastních zkušeností poradit. Děkuji
Stačí pro pěstování rajčat 10l kýble?, 24.4.2010
Dobrý den chtěl bych se zeptat zda rajčeti stačí 10l kýbl. Dříve jsem používal igelitové pytle, ale ty vydrží nanejvíš dva roky a esteticky taky nic moc. Díky za rady
Rider Cub cadet 50 FMZ sd, 25.8.2009
Taky jsem to nějak překouk, ale koukněte na tato pěkná videa od Cub-Cadetu. Myslím že pomůžou při výběru.
Rider nebo trakturek, 22.8.2009
klíňák se napíná sám napínací kladkou a přijde mi napnutý dost.
Rider Cub cadet 50 FMZ sd, 22.8.2009
Kupte rovnou RZT 54 má větší záběr 137cm což nikdy není naškodu motor 25 HP, a oproti RZT 50 má lepší profi hydra s olejovou nádrží, a je jen o 5 000,- dražší. Mě by spíš zajímalo jestli Vám dají v ceně mulčovací klín mě ho nedali i když je v letáku... celý příspěvek >
Rider nebo trakturek, 14.8.2009
Taky máme Zetora s bubnama na seno ,ale chtěl jsem něco na lepší sečení kolem domu a zahrady cca 1Ha, a po vyzkoušení ridera 16C AWD od HQ , což je něco podobnýho jak Jonsered a byl jsem velice zklamán, jsem po vyzkoušení zakoupil Cub... celý příspěvek >
Rider versus zahradní traktůrek, 30.6.2009
Na tom videu nic nesečou jen zkoušejí vyjet do kopce a proto ta tráva leží zmatlaná na zemi. Takto prudký svah může být problém pro každý stroj. Každý má jiné představy o sekání a kvalitě trávníku. Sbírat do koše můžete kolem chalupy a např. bazénu... celý příspěvek >
Motohodiny RZT 54, 27.6.2009
Máte pravdu jedná se o výměnu oleje, ale v návodu o kontrolce vůbec nic nepíšou, olej mám dávno vyměněný a kontrolka svítí dál a nevím jak ji vypnout.
Motohodiny RZT 54, 25.6.2009
Nevíte někdo jak funguje počítadlo motohodin?   Když seču vysokou trávu a je větší záhul na stroj Cub Cadet RZT 54, motor Kawasaki 25 HP, tak za 2 hodiny natočí tak 4 Mth a teď jsem sekl 1 ha nízké trávy a za 1.20 hodiny normálního... celý příspěvek >
Rider nebo trakturek, 15.6.2009
Pozor Husqvarna vyrazila do boje, na trhu je jarní novinka EZ 21 skoro přesná kopie Cub-Cadetu RZT 54, řekl bych že to dělaj v jedné fabrice, akorát trochu šetřeji na motoru, sice Kawasaki, ale jen 21HP, Stejný záběr 137 cm a jsou tam úplně stejné... celý příspěvek >
Zahradní traktor nebo raider? 2000m2, 15.6.2009
Pánové na 2000 m2 Vám bohatě stačí kosa a nemusíte ji ani moc klepat,  takový pozemek Vám poseču mezi sečením a pitím piva. Říkate že sečete rotačkou s pojezdem už 10 let, ale jakou,  jaký záběr a jaký výkon?.Co je čím dál horší?... celý příspěvek >
Doporučte strunu, která se nespéká, 15.6.2009
Mám křováka od Hondy UMK 435 E a dokavadˇ jsem sekal oranžovou čtyřhranou tak se struna zapékala, od té doby co mám černou pětihranou Oregon tak bez problémů a i víc vydrží jen hlava se asi brzo odporoučí je plastová a občasné naražení do kamenů jí... celý příspěvek >
Je lepší Líza nebo Dakr?, 15.6.2009
S Panterem jsem nikdy nesekl nižší trávu než cca 10 cm, to nemá žádný význam u sekačky na vysokou trávu. Strniště je vždy perfektní nizoučké jak od zahradních sekaček.
Je lepší Líza nebo Dakr?, 14.6.2009
Mám Dakr Panter 2 roky a proti Adéle Vari, se kterou taky občas seču, je Panter jednoznačně horší. Panter má sice větší záběr lepší kola a teoretické 3 rychlosti, které jsou stejně k ničemu, protože se seče stejně na jedničku a tím pádem udávaná... celý příspěvek >
Rider HQ 16C AVD, 10.6.2009
Hodně udělala cena dalších 20 000,- už se mi nechtělo dát (původně jsem vybíral z traktůrků okolo 70 000,-), dále výhled na sekání máte skoro stejný, u RZT 54 možná lepší, koukněte na obratnost na video. řekl bych že RZT 54 je obratnější, jednodušší... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika