|
Jaký by jste mi dooručily skleník ke stěně?, 28.4.2010 Dobrý den chtěl bych si postavit skleník ke stěně a nevím pro jaký se rozhodnout. Mohli by jste mi z vlastních zkušeností poradit. Děkuji |
 |
Stačí pro pěstování rajčat 10l kýble?, 24.4.2010 Dobrý den chtěl bych se zeptat zda rajčeti stačí 10l kýbl. Dříve jsem používal igelitové pytle, ale ty vydrží nanejvíš dva roky a esteticky taky nic moc. Díky za rady |
 |
|
 |
Rider Cub cadet 50 FMZ sd, 25.8.2009 Taky jsem to nějak překouk, ale koukněte na tato pěkná videa od Cub-Cadetu. Myslím že pomůžou při výběru. |
 |
Rider nebo trakturek, 22.8.2009 klíňák se napíná sám napínací kladkou a přijde mi napnutý dost. |
 |
Rider Cub cadet 50 FMZ sd, 22.8.2009 Kupte rovnou RZT 54 má větší záběr 137cm což nikdy není naškodu motor 25 HP, a oproti RZT 50 má lepší profi hydra s olejovou nádrží, a je jen o 5 000,- dražší.
Mě by spíš zajímalo jestli Vám dají v ceně mulčovací klín mě ho nedali i když je v letáku... celý příspěvek > |
 |
Rider nebo trakturek, 14.8.2009 Taky máme Zetora s bubnama na seno ,ale chtěl jsem něco na lepší sečení kolem domu a zahrady cca 1Ha, a po vyzkoušení ridera 16C AWD od HQ , což je něco podobnýho jak Jonsered a byl jsem velice zklamán, jsem po vyzkoušení zakoupil Cub... celý příspěvek > |
 |
Rider versus zahradní traktůrek, 30.6.2009 Na tom videu nic nesečou jen zkoušejí vyjet do kopce a proto ta tráva leží zmatlaná na zemi. Takto prudký svah může být problém pro každý stroj. Každý má jiné představy o sekání a kvalitě trávníku. Sbírat do koše můžete kolem chalupy a např. bazénu... celý příspěvek > |
 |
Motohodiny RZT 54, 27.6.2009 Máte pravdu jedná se o výměnu oleje, ale v návodu o kontrolce vůbec nic nepíšou, olej mám dávno vyměněný a kontrolka svítí dál a nevím jak ji vypnout. |
 |
Motohodiny RZT 54, 25.6.2009 Nevíte někdo jak funguje počítadlo motohodin? Když seču vysokou trávu a je větší záhul na stroj Cub Cadet RZT 54, motor Kawasaki 25 HP, tak za 2 hodiny natočí tak 4 Mth a teď jsem sekl 1 ha nízké trávy a za 1.20 hodiny normálního... celý příspěvek > |
 |
Rider nebo trakturek, 15.6.2009 Pozor Husqvarna vyrazila do boje, na trhu je jarní novinka EZ 21 skoro přesná kopie Cub-Cadetu RZT 54, řekl bych že to dělaj v jedné fabrice, akorát trochu šetřeji na motoru, sice Kawasaki, ale jen 21HP, Stejný záběr 137 cm a jsou tam úplně stejné... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zahradní traktor nebo raider? 2000m2, 15.6.2009 Pánové na 2000 m2 Vám bohatě stačí kosa a nemusíte ji ani moc klepat, takový pozemek Vám poseču mezi sečením a pitím piva. Říkate že sečete rotačkou s pojezdem už 10 let, ale jakou, jaký záběr a jaký výkon?.Co je čím dál horší?... celý příspěvek > |
 |
Doporučte strunu, která se nespéká, 15.6.2009 Mám křováka od Hondy UMK 435 E a dokavadˇ jsem sekal oranžovou čtyřhranou tak se struna zapékala, od té doby co mám černou pětihranou Oregon tak bez problémů a i víc vydrží jen hlava se asi brzo odporoučí je plastová a občasné naražení do kamenů jí... celý příspěvek > |
 |
Je lepší Líza nebo Dakr?, 15.6.2009 S Panterem jsem nikdy nesekl nižší trávu než cca 10 cm, to nemá žádný význam u sekačky na vysokou trávu. Strniště je vždy perfektní nizoučké jak od zahradních sekaček. |
 |
Je lepší Líza nebo Dakr?, 14.6.2009 Mám Dakr Panter 2 roky a proti Adéle Vari, se kterou taky občas seču, je Panter jednoznačně horší. Panter má sice větší záběr lepší kola a teoretické 3 rychlosti, které jsou stejně k ničemu, protože se seče stejně na jedničku a tím pádem udávaná... celý příspěvek > |
 |
Rider HQ 16C AVD, 10.6.2009 Hodně udělala cena dalších 20 000,- už se mi nechtělo dát (původně jsem vybíral z traktůrků okolo 70 000,-), dále výhled na sekání máte skoro stejný, u RZT 54 možná lepší, koukněte na obratnost na video.
řekl bych že RZT 54 je obratnější, jednodušší... celý příspěvek > |
 |