Příspěvky uživatele - 245.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak nejlépe otrhat rakytník?, 17.10.2010
Dobrý večer prosím o radu jak nejjednošujeji otrhat rakytník z větviček. Známí nám dovezl dětskou vaničku rakytníku i s vetvičkami a popřál nám hodně trpělivosti. Máte prosím nějaký fígl nebo nápad jak na to. Díky za pomoc
Nejchutnější rajčata, 2.10.2010
Dobrý den, prosím kde koupit semena BEJBINO na vysočině (PE, JI) letos jsem je bohužel nesehnal. Vím že je ještě moře času, ale nerad bych to podcenil. Díky za pomoc
Nejchutnější rajčata, 9.9.2010
Zdravím všechny rajčatáře. Letos jsem měl poprvé Ildi a musím říct, že jsou to zatím nejchutnější rajčata jaká jsem kdy jedl a to mi je prodali jako bejbino. Takže na příští rok zavrhuji dopodud hojně pěstované Perun, Tornádo, Start a oří rajčata a... celý příspěvek >
Stavba zdi ke skleníku, 4.9.2010
Zdravím chtěl bych si postavit skleník ke stěně, ale k baráku to bohužel nejde. Uvažoval jsem proto o stavbě zdi v zahradě, z jedné strany by byl skleník a zdruhé pro využití bych postavil pergolu s krbem. Zeď bude 4m dlouhá a 2,5m vysoká. Moje... celý příspěvek >
Nemoc rajčat - poraďte, 4.6.2010
Já sem dneska taky preventivně postříkal Novozirem. Rajčata pěstuji v pytlích pod protaženou střechou u zdi stodoly takže na ně aspon přímo neprší.
Cub cadet RZT, Husqarna ZTH nebo klasika traktor, 21.5.2010
 1. Starjet jsem nedávno pomáhal nakládat do tranzita -zadřený motor po 4 letech. Říkal že na tuto sezonu vyměnil všechny kladky za nové a klíňáky mění třikrát do roka. Při pohledu na spodek traktůrku se tomu ani není co divit, klíňáky se dřou v... celý příspěvek >
Švédská udírna, 20.5.2010
Dobrý den zdědil jsem tzv švédskou udírnu (uzavřená plechová bedna s roštem pod který se nasypou bukové piliny a pod celou bednou se topí) a nevím jak v tom udit. Máte s tímto způsobem uzení nějaké zkušenosti, co lze udit, jak moc topit. Nerad bych... celý příspěvek >
Hnojůvka z kopřiv, 20.5.2010
Ještě jednou prosím někoho kdo má zkušenosti s tímto hnojením, jestli by se mohl podělit o radu. Letos to zkouším poprvé a nerad bych si zeleninu popálil. Děkuji
Hnojůvka z kopřiv, 16.5.2010
Dobrý den. Jelikož nejsem zastáncem chemického hnojení, připravil jsem si 200l sud hnojůvky z kopřiv a chtěl bych se zeptat jak často mohu hnojůvkou ředěnou 1: 20 zalévat. Ctěl bych jí použít převážně na rajčata a okurky případně bude li to možné... celý příspěvek >
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 16.5.2010
Nevím nevím raději bych počkal. U nás na vysočině nejdou zatím teploty přes 8 stupňů v noci dokonce 3. Takže já budu sadit nejdříve příští víkend.
Jaký by jste mi dooručily skleník ke stěně?, 15.5.2010
Koukám že všichni máte skleníky volně stojící, tak jsem se rozhodl pro Tobijášův Satelit 2,5 x 4. Jinak díky za rady
Nejchutnější rajčata, 15.5.2010
Zdravím jak jsem pročítal tuto diskusi a samou chválu na Bejbino neodolal jsem a na zkoušku jsem si dnes na HOBBY koupil 2 sazeničky bejbina a uvidím. Jinak u nás zatím vede Perun před Tornádem
Pěstování rajčat na netkané textilii?, 15.5.2010
Zajímalo by mě jak jste přišla na to, že šneci zahrádce neuškodí. Mě se dostali do skleníku (sice nechápu jak se tam s těma domkama dostali) a sežrali mi komplet všechny předpěstované nakládačky a půlku bazalky kterou mám v truhlíkách, takže nebyli... celý příspěvek >
Rajčata, 5.5.2010
Mirku v čem to pěstujete? Vypadá to jako odpadní trubka.
Rajčata, 5.5.2010
Ta smrštovací folie Vám bezpochyby vydrží celou sezonu. Já ji používám již mnoho let k obalení foliovníku z kari sítí a nemám s tím problém. Zdeněk
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika