Příspěvky uživatele - 99.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Houbová choroba na psím vínu, 21.5.2012
Prosím o radu, mám v truhlíku psí víno, už druhý rok, teď začaly některé šlahouny vadnout a usychat listy. Zemina v okolí kořenů je plná bílých lepkavých nitek, celé to páchne jako houba. Mám aplikovat postřik proti plísni, nebo to vzdát a celý... celý příspěvek >
Muškáty - jakou drenáž, 27.2.2011
Co používáte jako drenážní vrstvu do truhlíků pod muškáty? Já jsem loni nedala žádnou a na nekryté terase mi po vydatných deštích muškáty stály prakticky pořád ve vodě, tím pádem uhnívaly. I přesto, že jsem do nich zboku udělala několik děr. (Byly... celý příspěvek >
Kvalitní zahradnictví na zlínsku, 27.2.2011
Vřele doporučuji zahradnictví Blažej Stella v Holešově (vedle zámku), mají tam bezkonkurenčně největší výběr všeho za rozumné ceny a velmi dobrou kvalitu.
Loni zakoupený substrát, 27.2.2011
Mám možná hloupý dotaz, ale : můžu k výsadbě použít načaté balení substrátu zakoupeného vloni nebo je tento substrát už nekvalitní? Mám z loňska hodně zbytků, tak nevím, zda všechno vyhodit. Děkuji za odpověď.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika