Příspěvky uživatele - 144.178

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Réva vinná, málo narostla, 9.3.2011 Obsahuje fotku
Co s tím? Narostla jen asi 30 cm. Z toho kmínek ani nic jiného nebude. Mám to celé ustřihnout a čekat další rok. Nebo co s tím, prosím poraďte. Jedno je sázené loni na jaře, a druhé loni na podzim. Děkuji
Keřkovské rohlíčky, 26.2.2011
Jestli nemáte kyprou zem, bezvadné podmínky, případně závlahu tak saďte jinou odrůdu, třeba Marabel, jsou hodně náročné a můžete vykopávat jen takové větší housenky.Jsou opravdu lepší koupit je už hotové.Pěkné vídáme na výstavách v Lysé n.Labem.
Linda F1, 24.2.2011
Semínka nejsou nijak obarvená. Takže zasadit všechna semínka z pytlíku. Díky Mirku.
Linda F1, 24.2.2011
Konečně pořádná odpověď. Děkuji PP.
Linda F1, 24.2.2011
pokud chcete v tomto vláknu radit, přečtěte si prosím znovu začátek. Já nechci vědět jak se opyluje!!!
Linda F1, 24.2.2011
No a já mám jen Linda F1, žádnej mix. A pokud je opylovač hmyz, jak ho podle vás "přidám do osiva"?
Linda F1, 24.2.2011
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Koupila jsem semínka salátové okurky Linda F1 a na netu jsem se dočetla toto: Kvete pouze samičími květy, proto je nutné do osiva přidávat opylovače. Fakt v tom pytlíku nebude? A kde ho seženu? Díky za odpověď
Zelená voda v sudu - zalévat s ní?, 23.2.2011
Dobrý večer, já přímo kupuju 100% výtažek z mořských řas od PLANTELLY. Má to pomáhat rozvoji kořenového systému. To by mohlo být podobné s těmi sinicemi. Nebo ne?
Konference, 23.2.2011
Díky moc pane Vysloužile, teď už v tom mám jasno 
Konference, 22.2.2011
jílovitá, občas vysoká spodní voda. Ale dobře nám tam plodí třeba broskev.
Odrůdy paprik, 22.2.2011
Teď jsem snědla nějakou zelenou papriku z obchodu. Můžu hned ta semena zasadit???
Konference, 22.2.2011
Dobrý den, chtěla bych se zeptat: Chci si do menší zahrádky vysadit hrušeň. Vybrala jsem si Konferenci. Chtěla bych čtvrtkmen. Je taková? A co podnož? To už je dáno tím čtvrtkmenem, nebo jak je to? Děkuji za odpověď.
Vinná réva od Starkla, 31.1.2011
Děkuji všem za rady, budu objednávat a vybírat kde se dá.Zdravím
Vinná réva od Starkla, 27.1.2011
Prosím má někdo zkušenosti s f.Starkl?Líbí se mi některé odrůdy vinné révy.třeba Královna vinohradu a Nero, ale nemám zkušenost s firmou, navíc v katalogu nepíše nic podrobného o potřebách jednotlivých odrůd.Případně víte o jiném dodavateli?Děkuji... celý příspěvek >
Osvědčená odrůda cukety, 23.1.2011
Já jsem loni nasela žlutou a byla jsem moc spokojená, myslím že byla jemnější než zelená.Vyzkoušela jsem i zelenou kulatou ale moc spokojená jsem nebyla.Myslím že u mě vede žlutá.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika