Příspěvky uživatele - 144.178

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čím zastínit pískoviště?, 27.3.2011
Poraďte prosím, který stromek by byl nejlepší pro zastínění pískoviště. V době, kdy si tam náš špunt nejvíc hraje, tam také nejvíc praží sunce. Nechci keř, abych na něj viděla. A ne strom, který zas moc naroste. Měl by být okrasný, protože ovocné... celý příspěvek >
Proč pikýrovat?, 23.3.2011
Ta fotka je z loňska, šlo o ty kelímky. Letos ještě nemám přepikýrováno 
Proč pikýrovat?, 22.3.2011 Obsahuje fotku
Do kelímků co dům dá 
Výsev rajčat, 19.3.2011
Děkuji všem, tak ho tedy nechám a jestli nezapomenu, tak dám vědět, co z toho vyrostlo 
Výsev rajčat, 18.3.2011 Obsahuje fotku
Prosím nevíte náhodou co mi to leze z jednoho kelímku za rajče? Má to úplně jiné listy. Nebo je to plevel? Díky
Lesknice rákosovitá, 18.3.2011
Dostala jsem tuto okrasnou trávu a našla jsem si o ní: 60-100 cm, dekorativní bíle pruhovaný list, silně odnožuje, může být invazivní. Jak moc se mám té invaze bát? Má s ní někdo zkušenosti? Děkuji
Réva vinná, málo narostla, 17.3.2011
Ok, provedu  Jen doufám, že letos už to pořádně naroste. 
Mech na broskvoni?, 17.3.2011 Obsahuje fotku
No mně nevadí ten lišejník, vypadá fakt pěkně , vadí mi, že "ukazuje na to, že je dřevina oslabená" A nechci zmlazovat hned teď. Psala jsem, že půjdu na jinou diskuzi zjistit co a jak... Pokud mi poradíte tady, jestli zmlazovat... celý příspěvek >
Mech na broskvoni?, 17.3.2011
Ptala jsem se přítele a na podzim prý stříkal kuprikolem a teď na jaře přípravkem: Kadeřavost stop. Tak já už nevím... Ale zase pohnojením a zmlazením stromu nemůžu nic pokazit co? 
Mech na broskvoni?, 16.3.2011
Tak jsem hledala ještě jinde a našla toto: "V oblastech s vyšší vzdušnou vlhkostí se na drsné kůře starších stromů objevuje lišejník. Není to parazit, stromu neškodí, jsou to vlastně houby a řasy, které žijí v symbióze. Silný výskyt... celý příspěvek >
Proč pikýrovat?, 15.3.2011 Obsahuje fotku
Rajče vlevo - dala jsem jedno semínko do malého kelímku od jogurtu. Vpravo - vyseto asi 20 semínek do kelímku od ramy 
Mech na broskvoni?, 15.3.2011
Stříkali jsme na podzim a na jaře už 2x...
Mech na broskvoni?, 15.3.2011 Obsahuje fotku
Prosím neví někdo, co mi to začíná "kvést" na broskvoni? A proč je kmen tak černý, jako by potřeboval vydrbat kartáčem 
Plodová zelenina, 10.3.2011
pozdě, ale přece :o) Keříčková rajčata už nikdy. Jak říkáte chapadlovitá monstra. Děsná džungle, začaly se ulamovat celé větvičky, takže jsem stejně musela zatloukat klacky a vyvazovat, a také pár větývek odstranit, jinak by se to pod tou tíhou... celý příspěvek >
Réva vinná, málo narostla, 10.3.2011
Tak jsem si pozorně přečetla všechny rady. Moc všem děkuji. Rozhodla jsem se, že je zkrátím na ty dvě očka. Jsou to stolní odrůdy. Chci se pokusit vypěstovat pár hroznů jen tak na zobání. 
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika