|
Fíkus Benjamín - žloutne a opadává, 12.1.2011 no vetšinou řeším přeliti - necham vyschnout a pak to při dalšá zalivce použiji jako desinfekci... takto jsem si přelil citrus opadavali listky jak diví a hned i zasychali vetvičky byl jsem docela naštvany na sebe kořenovy bal byl dost vlhky pač jsem... celý příspěvek > |
 |
Červi, 7.1.2011 a nebo prolít slabým roztokem hypermanganu ;) |
 |
|
 |
Červi, 5.1.2011 nene žižalky to nebudou..nema autor možnost nejak udelat foto na režim makro? |
 |
Postřik ořešáku, 5.1.2011 nejpravděpodobneji antraknoza postřik kuprikol 250 SC ale ta výška no nevím nevím ;)) sbírat listí a spalit či jinak se jej zbavit... Jako detská pěst? nemyslíte papíráky? |
 |
Červi, 5.1.2011 to bude nejaka hlístice žijici v půdě kterých je mraky druhů... |
 |
Kukuřice - proč se sklízí teď?, 5.1.2011 řek bych že ani jedno neni dobře - pokud jde o potravinařské obili je lepší jej vyvést do nemecka než nechat na poli to si nikdo nelajzne navíc na potravinu je docela dost velky narok na pestování... a navíc peletky dobře hoří ;)) ale štovík je... celý příspěvek > |
 |
Kukuřice - proč se sklízí teď?, 5.1.2011 V dnešni dobe zemedlské družstva hledaji alternativy k bežne rostlinné výrobe krom klasiky (obilí, kukuřice, řepa..) třeba sója, bob, pohanka či kmín s mákem. Apropo kmín se pestuje tak že se zaseje s podsevem obilí protože je to dvouletka tudíž... celý příspěvek > |
 |
Papriky na rok 2011, 4.1.2011 Myslím klasické konzumní odrudy (tlustostene tenkostene kapie) a pak třeba specialitky (kozírohy feferonky chili...) no a právě vybrat odrudu je v dnešni době docela detektivka s nejistým koncem... každy názor je krok v před a snad si vyberu nejen... celý příspěvek > |
 |
Tropicke rostliny - vseobecne, 17.12.2010 Když už jsme orchidejí jak dovést ke kvetu vanilku? |
 |
Aloe, 15.12.2010 vytahnout z kvetinače obrat přemokřenou hlínu a nechat proschnout a modlit se...;) |
 |
|
 |
Tropicke rostliny - vseobecne, 15.12.2010 Zdravím ono jde spíše o to že podobných forum je u nas strašná spousta na to kolik nas pestuje neco zajimavého neobvyklého ten pomer je velky... |
 |
Kompletní rekonstrukce zahrady, 15.12.2010 1000 m2 je nic moc zahrada ;) mame 4300 zahradu a když jsme koupili RD i s tímto pozemkem všude byly kopřivy bezy a jine naletovky... Koupil jsem křovak posekal a vykacel porost bezu a do čerstvích ran dal silnej roundup. Nerovnosti se daj srovnat... celý příspěvek > |
 |
Pochlubte se svoji zahrádkou, 13.12.2010 vypada to originalne a docela hezky ne docela, ale ono to hezke je ;) |
 |
Vzrůstnost odrůd na podnoži MM106, 7.12.2010 na jejich stránkach v Holovousích uváději že : "..Z podnoží je nejvhodnější M 9 a do horších půdních podmínek MM 106 nebo A 2 (na které však později vstupuje do plodnosti)..." píší do horších podmínek tudíž předpokladam, že v jilovité pude v vyšších... celý příspěvek > |
 |
Neporytá zahrádka, 3.12.2010 obzvlášt v jílovité... |
 |