|
Příspěvky uživatele - 37.218
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Podlaha ve skleníku - hlína nebo dlažba, 24.2.2011 Díky za první reakce.
Přiznám, že jsem zatím dost na vážkách. Mám zkušenosti s pěstováním ve fóliáku, který se každé jaro postavil někde jinde, takže problém s výměnou zeminy se tímto vyřešil.
Jak často (jestli vůbec) vyměňujete zeminu?? Nemáte... celý příspěvek > |  | Podlaha ve skleníku - hlína nebo dlažba, 24.2.2011 Dovoluji si otevřít diskuzi na téma technického řešení podlahy ve skleníku pro domácí zahrádkářské hobby využití.
Jde mi o dvě základní možnosti:
1) Skleník nechat "bez podlahy", tzn. přímo postavit na volné zemině, ve které se bude... celý příspěvek > |  |
|  | Castelgarden - zkušenosti?, 16.11.2010  Dobrý den Jirko,
Připojím svoje zkušenosti s provozem traktůrku Starjet jednoválec B+S Intec 17,5 hp (500ccm), hydro K46, záběr 102cm.
Stroj provozuji 2 roky, v současné době mám na počítadle 55 mth. Sekám 2500m rovinatého pozemku, z toho... celý příspěvek > |  | Jaký traktor, 21.9.2010 Zdravím. Mám AGS Starjet s hydrem Tuff Torq K46, celou zimu stojí v nevytápěné, samostatně stojící, plechové garáži, která v mrazech promrzá. Nikdy se mi nestalo, že by zatuhlo hydro. V zimě tahám vozejk s dřevem a úbytek síly nepozoruju.
Mám... celý příspěvek > |  | Castelgarden - zkušenosti?, 12.8.2010 hmm... možné to je. Mě se to ještě nestalo, a to jsem sekal i vyloženě neudržovanou drnitou plochu... bylo cejtit, že už to na traktorek néjni ono, ale nože se nepotkaly. Nicméně tohle riziko se asi nedá úplně vyloučit. To by muselý na disku uloženy... celý příspěvek > |  | Castelgarden - zkušenosti?, 9.8.2010 Jo ještě pro rejpaly - Castel nehaním. Kamarád ho má už 5 let k plné spokojenosti. A ten design se jim fakt poved. |  | Castelgarden - zkušenosti?, 9.8.2010 Starjet s motorem jednoválcem 17,5hp váží 252kg a Castelgarden XT200 váží 230kg. To je rozdíl 22kg a to i přes to, že motor 17,5 hp bude lehčí než dvouválec. Celkově je tedy na Starjetu mnohem víc železa, než na zmíněném Castelgardenu - to... celý příspěvek > |  | Výběr zahradního traktoru, 11.5.2010 Mám Starjet (p0) 17,5hp bez uzávěrky. Dle mých zkušeností to hrabe většinou jen jedním kolem. Nicméně průchodnost běžným rovinatým terénem na které je traktor určen - tráva, louka, strniště, polní cesty - je překvapivě velmi dobrá a to i s... celý příspěvek > |  | Zahradní traktůrek - pomoc s výběrem ze tří, 19.4.2010 Připojuji svoji zkušenost.
Rok používám traktůrek Starjet Aj 102 17,5 hp. Sekám ca 2000m rovinatého pozemku a ho používám ve spojení s vozíkem Vares o nosnosti 350 kg.
Moje zkušenosti - sekání: Na rovinatém pozemku s běžnou zahradní udržovanou... celý příspěvek > |  | Moje zahrada 3D, 23.11.2009 Dobrý den projektanti,
Program Moje zahrada mám. Musím se připojit k názorům, že jako domácí hračka je to zajímavé, ale pro profi projektanta nepoužitelné. Nepoužitelnost vidím především ve velké složitosti a zdlouhavosti něco vytvořit.
Jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Zahradní traktor se sběracím košem do těžšího terénu - existuje?, 16.11.2009 Včera jsem traktůrkem Starjet 17,5 hp vyvážel směs stavební suťi, staré omítkoviny a hrubého štěrku. Tahal jsem to na vozíku Vares TRVMS. Vozík má udávanou nosnost 350 kg, ale pokaždé jsem ho "narval" s pořádnou čepicí, takže... celý příspěvek > |  | Sběr listí traktůrkem, 12.11.2009 Jinak to nedělám. Tak krásně jsem ještě zahradu uklizenou neměl, jako to udělá traktůrek.
Traktor Starjet 17,5 koní... problém není ani s velkou vrstvou listí z ořešáku, jen je potřeba častěji vysypávat koš :-). To co traktůrkem seberu za 15 minut,... celý příspěvek > |  | Vari - převodovka DSK-317, 9.10.2009 Jo to se stává, pokud motor není takříkajíc v tahu a je vytočenej. Pokud dáte jedničku a například vyoráváte brambory, tak to nevybruje... ale při jízdě s valníčkem to na jedničku má jakoby moc síly a jde to tak nějak divně. Takže zkuste ubrat plyn,... celý příspěvek > |  | Tuff Torq K46, 3.9.2009 Pokud mě paměť neklame, tak myslím v návodě stojí, že olej má být zhruba v polovině nádržky. Odpoledne mrknu do návodu a zítra upřesním.
V každém případě nevím, zda je nutné dolévat, pokud převodovka neteče... |  | Trakor na sečení - Vaše zkušenosti, 24.8.2009 Řeknu jednu hříšnou myšlenku - ono je to celkem jedno, protože všechny tyhle strojky jsou v dané cenové relaci téměř stejné.
Snad jenom zvažte následující:
Jak je terén nerovný?? Jde o to aby traktůrek nesekal do země. Mějte na paměti, že výška... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|