|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Melounoviště 2010, 10.7.2010 Mirku, mas to uplne super..je videt, ze melouny jsou u Tebe zcela spokojene, u me tak maximalne jen meloun a revy-ostatni toho maji dost, dokonce i venku nakladacky visi listy dolu, ackoliv se rano zalevaly.. |  | Zlomená stromková kopretina, 9.7.2010 Moc Vám děkuji.Vyzkouším. |  |
|  | Bergeron vs. Veharda, 9.7.2010 a jakou mate presne svestkovou podnoz-nebo lepe receno slivonovou? |  | Proc se krouti kvet u Kaly do sebe, 8.7.2010 to nebude tim, mne se to take u nekterych kvetu takto vyvrbi, jedine co me napada, ze to je tzv.fasciace-ale tohle berte jen jako mou domnenku... |  | Melounoviště 2010, 8.7.2010 meloun jsem zjara dostal od kamarada-dovoz z Turecka, roste dobre, prave kvete, jeden uz ma plod-je venku, 340mnm |  | Nejchutnější rajčata, 8.7.2010 tak uz se venku rajcatka vybarvuji, no konecne.-)) jinak nasel jsem docela zajimavy clanek... je to o silicich z tymianu proti tzv.vadnuti rajcat... zajimave |  | Kadeřavost broskvoně, 8.7.2010 taky tise doufam, ze bude nejaka rezistentni odruda broskvone na kaderavost-kdyz uz je svestka Jojo na sarku, tak broskvon by se hodila, stejne tak u merunek mrtvice, snad se toho jeste doziju |  | Co vaše réva?, 7.7.2010 sulikolem lze do pocatku zamekani... |  | Bergeron vs. Veharda, 7.7.2010 pro by mely byt na svestkovych podnozich?-kvuli te jil.pude? nebo je tato podnoz odolnejsi v necem jinem?dekuji za vysvetleni |  | Co vaše réva?, 7.7.2010 dnes po tom desti jsem provedl postrik-pro jistotu Acrobatem a Sulikolem K, nicmene mi jeste neco zbylo... mohu ho pouzit i pristi tyden?-kdyz ma v puli tydne prset... diky |  |
|  | Zlomená stromková kopretina, 7.7.2010  Dobrý večer,
zlomila se nám kopretina.V květináči zůstal cca 25 cm pahýlek kmínku.
Nevíte, dá se nějak zachránit, nebo rovnou vyhodit?
Děkuji předem |  | Muškáty - divné listy, 7.7.2010 Nejsem si vědoma. |  | Zahradní postřikovač - pístový - jak ho spravit?, 7.7.2010 Ahoj všichni, mám dotaz. Mam 8 litrový postřikovač, pístový. A nefunguj, nejde natlakovat a "propouští" vodu zpět do pístu. Na vzduchu když jej ucpu zespodu rukou tak tlakuje(pohyb tam), při zpětném pohybu (pohyb ven) nenasává, což je v pořádku. V... celý příspěvek > |  | Muškáty - divné listy, 6.7.2010  Dobrý večer,
prosím o radu.
Letos se muškátům okraje listů zabarvují do červena a na některých listech se tvoří suché, světlé fíčky.Nevíte někdo čím to může být?
Omlouvám se za ne příliš povedené foto. |  | Zasychání květů na muškátech, 6.7.2010 Také se tímto problémem trápím.Zatím marně. |  |
 |
|
|
|