Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Melounoviště 2010, 10.7.2010
Mirku, mas to uplne super..je videt, ze melouny jsou u Tebe zcela spokojene, u me tak maximalne jen meloun a revy-ostatni toho maji dost, dokonce i venku nakladacky visi listy dolu, ackoliv se rano zalevaly..
Zlomená stromková kopretina, 9.7.2010
Moc Vám děkuji.Vyzkouším.
Bergeron vs. Veharda, 9.7.2010
a jakou mate presne svestkovou podnoz-nebo lepe receno slivonovou?
Proc se krouti kvet u Kaly do sebe, 8.7.2010
to nebude tim, mne se to take u nekterych kvetu takto vyvrbi, jedine co me napada, ze to je tzv.fasciace-ale tohle berte jen jako mou domnenku...
Melounoviště 2010, 8.7.2010
meloun jsem zjara dostal od kamarada-dovoz z Turecka, roste dobre, prave kvete, jeden uz ma plod-je venku, 340mnm
Nejchutnější rajčata, 8.7.2010
tak uz se venku rajcatka vybarvuji, no konecne.-)) jinak nasel jsem docela zajimavy clanek...    je to o silicich z tymianu proti tzv.vadnuti rajcat... zajimave
Kadeřavost broskvoně, 8.7.2010
taky tise doufam, ze bude nejaka rezistentni odruda broskvone na kaderavost-kdyz uz je svestka Jojo na sarku, tak broskvon by se hodila, stejne tak u merunek mrtvice, snad se toho jeste doziju
Co vaše réva?, 7.7.2010
sulikolem lze do pocatku zamekani...
Bergeron vs. Veharda, 7.7.2010
pro by mely byt na svestkovych podnozich?-kvuli te jil.pude? nebo je tato podnoz odolnejsi v necem jinem?dekuji za vysvetleni
Co vaše réva?, 7.7.2010
dnes po tom desti jsem provedl postrik-pro jistotu Acrobatem a Sulikolem K, nicmene mi jeste neco zbylo... mohu ho pouzit i pristi tyden?-kdyz ma v puli tydne prset... diky
Zlomená stromková kopretina, 7.7.2010 Obsahuje fotku
Dobrý večer, zlomila se nám kopretina.V květináči zůstal cca 25 cm pahýlek kmínku. Nevíte, dá se nějak zachránit, nebo rovnou vyhodit? Děkuji předem
Muškáty - divné listy, 7.7.2010
Nejsem si vědoma.
Zahradní postřikovač - pístový - jak ho spravit?, 7.7.2010
Ahoj všichni, mám dotaz. Mam 8 litrový postřikovač, pístový. A nefunguj, nejde natlakovat a "propouští" vodu zpět do pístu. Na vzduchu když jej ucpu zespodu rukou tak tlakuje(pohyb tam), při zpětném pohybu (pohyb ven) nenasává, což je v pořádku. V... celý příspěvek >
Muškáty - divné listy, 6.7.2010 Obsahuje fotku
Dobrý večer, prosím o radu. Letos se muškátům okraje listů zabarvují do červena a na některých listech se tvoří suché, světlé fíčky.Nevíte někdo čím to může být? Omlouvám se za ne příliš povedené foto.
Zasychání květů na muškátech, 6.7.2010
Také se tímto problémem trápím.Zatím marně.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika