|
Příspěvky uživatele - 20.243
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Trativod, 28.2.2011 Dobry den, chtela bych poprosit vsechny sikovne kutily, jestli by nam neporadili s odtokem splaskove jimky.Uz jsem se zde tazala na splaskovou jimku, bohuzel jsme zjistili, ze nase jimka nema zadny trativod, ale je to jen splaskova jimka, ktera se... celý příspěvek > |  | Trativod, 18.2.2011 Dekuji, Vsem moc za odpoved.Pri koupi chaty nam bylo receno, ze jimka, ktera je jak jsem vyse uvadela, zapustena v zemi, jsou to asi 3 skruze, je vyvedena trativodem, chata je v chatove oblasti, mohu rict, ze vsichni to maji vedeno stejne nebo... celý příspěvek > |  |
|  | Prosim o radu jaky je to typ orchideje Dendrobium, 17.2.2011  Koupila jsem si tuto orchidej, o Dendrobium jsem se docetla hodne, ale bohuzel nemohu urcit jestli je to ta chladnomilna nebo teplomilna rostlina???Dekuji Vam za rady Veronika |  | Trativod, 17.2.2011  Dobry den, konecne jsem nasla nejake diskuzni forum, ktere se tyka trativodu.Koupili jsme minuly rok chatu a je tam take reseny odpad TRATIVODEM, bohuzel voda neodtika, je to reseno 2,5 m skruzemi, ktere jsou zapusteny v zemi a dno je betonove desky,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|