Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je meloun?, 27.7.2010
ano je to zelenina-celed Cucurbitaceae, ale na ochranu tech neznalych musim poznamenat, ze napr. v obchodech B-LA se meloun na vaze hleda pod ovocem a ne zeleninou, a ja to tak dlouho hledal v zelenine, no pekne me to namichlo
Cydonia oblonga - kdoule, 26.7.2010
teda Eleno, to je uzasny! to roste asi kousek od Vas, ze? no az pojedu na jizni Moravu na dovcu tak se s ni snad vyfotim :-D
Lilek - padání květů, 26.7.2010
zkousel jsem vystipovat i nechat, nakonec efekt byl stejny, takze je nevystipuju-aspon usetrim cas, pokud se uz lilky zvetsuji a neopadnou, necham na rostline 2-3plody, aby se zdarne vyvijely a hodne narostly. Podpera je nutna hlavne u velkoplodych... celý příspěvek >
dekuji Eleno, pujdu na podzim do ni, hlavne jak jsem psal neni to jen ovoce, nybrz i esteticky hodnotny ker, ted uz nic nebrani, abych ji vysadil, diky
s listy nemate problem? - pry nerada Ca v pude, uvazuji o ni kvuli dzemum, rosulum apod., navic i okrasne exoticky pusobici ker
nemate prosim nekdo vlastni zkusenosti s pestovanim kdoulone?
Výsadba révy vinné, 25.7.2010
Mam takovou specifickou otazku, konecne jsem nasel z ceho je zde slozena puda, proto by me zajimalo, jake mostove odrudy budou prosperovat v teto hornine, zemi podozi... je složena zejména ze zvrásněných zejména staroprvohorních břidlic, prachovců,... celý příspěvek >
Výsev meruněk, 23.7.2010
Vím, že to trvá nejistě dlouho než začnou semenáče plodit, nicméně bych to rád zkusil. O výsevu jsem se dočetl, ale nevím jak mám uskladnit teď semena, která z plodů vyjmu. Poradí někdo jak na to?
Jak to vypadá s úrodou meruněk?, 23.7.2010
tak jsme dnes koupili 20kg merunek za 39kc-z Moravy, jsou moc dobre, ale asi tim jak jich je malo tak jsou drazsi-loni byly podstatne levnejsi
Melounoviště 2010, 23.7.2010
no to je uzasne, moc gratuluju! Pak dejte reakci, jaka odruda byla nejchutnejsi a jaka nejlepe zrala...
Neznámá květina, 22.7.2010
moc děkuji, ano je to ona.
Neznámá květina, 21.7.2010
Bohužel nemám jiné foto.Pokusím se získat.Kytka není moje.Škoda, líbila by se mi.
Neznámá květina, 21.7.2010 Obsahuje fotku
Nevíte někdo, prosím název této kytky?
Lilie, 20.7.2010
k tomu hypermanganu... ano, muze znicit nektere druhy hub, ale virozy nikdy neznici!... virozy jdou odstranit jedine meristemy - in vitro, to jen dodatek
Co vaše réva?, 19.7.2010
k danym tyckam by to slo uz spatne, takze asi udelam rovnou dratenku a budu mit aspon pokoj na presrok, diky
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika