|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je meloun?, 27.7.2010 ano je to zelenina-celed Cucurbitaceae, ale na ochranu tech neznalych musim poznamenat, ze napr. v obchodech B-LA se meloun na vaze hleda pod ovocem a ne zeleninou, a ja to tak dlouho hledal v zelenine, no pekne me to namichlo |  | Cydonia oblonga - kdoule, 26.7.2010 teda Eleno, to je uzasny! to roste asi kousek od Vas, ze? no az pojedu na jizni Moravu na dovcu tak se s ni snad vyfotim :-D |  |
|  | Lilek - padání květů, 26.7.2010 zkousel jsem vystipovat i nechat, nakonec efekt byl stejny, takze je nevystipuju-aspon usetrim cas, pokud se uz lilky zvetsuji a neopadnou, necham na rostline 2-3plody, aby se zdarne vyvijely a hodne narostly. Podpera je nutna hlavne u velkoplodych... celý příspěvek > |  | Cydonia oblonga - kdoule, 26.7.2010 dekuji Eleno, pujdu na podzim do ni, hlavne jak jsem psal neni to jen ovoce, nybrz i esteticky hodnotny ker, ted uz nic nebrani, abych ji vysadil, diky |  | Cydonia oblonga - kdoule, 26.7.2010 s listy nemate problem? - pry nerada Ca v pude, uvazuji o ni kvuli dzemum, rosulum apod., navic i okrasne exoticky pusobici ker |  | Cydonia oblonga - kdoule, 26.7.2010 nemate prosim nekdo vlastni zkusenosti s pestovanim kdoulone? |  | Výsadba révy vinné, 25.7.2010 Mam takovou specifickou otazku, konecne jsem nasel z ceho je zde slozena puda, proto by me zajimalo, jake mostove odrudy budou prosperovat v teto hornine, zemi podozi... je složena zejména ze zvrásněných zejména staroprvohorních břidlic, prachovců,... celý příspěvek > |  | Výsev meruněk, 23.7.2010 Vím, že to trvá nejistě dlouho než začnou semenáče plodit, nicméně bych to rád zkusil. O výsevu jsem se dočetl, ale nevím jak mám uskladnit teď semena, která z plodů vyjmu. Poradí někdo jak na to? |  | Jak to vypadá s úrodou meruněk?, 23.7.2010 tak jsme dnes koupili 20kg merunek za 39kc-z Moravy, jsou moc dobre, ale asi tim jak jich je malo tak jsou drazsi-loni byly podstatne levnejsi |  | Melounoviště 2010, 23.7.2010 no to je uzasne, moc gratuluju! Pak dejte reakci, jaka odruda byla nejchutnejsi a jaka nejlepe zrala... |  |
|  | Neznámá květina, 22.7.2010 moc děkuji, ano je to ona. |  | Neznámá květina, 21.7.2010 Bohužel nemám jiné foto.Pokusím se získat.Kytka není moje.Škoda, líbila by se mi. |  | Neznámá květina, 21.7.2010  Nevíte někdo, prosím název této kytky? |  | Lilie, 20.7.2010 k tomu hypermanganu... ano, muze znicit nektere druhy hub, ale virozy nikdy neznici!... virozy jdou odstranit jedine meristemy - in vitro, to jen dodatek |  | Co vaše réva?, 19.7.2010 k danym tyckam by to slo uz spatne, takze asi udelam rovnou dratenku a budu mit aspon pokoj na presrok, diky |  |
 |
|
|
|