|
Příspěvky uživatele - 247.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dýně hokaido - hybrid, 18.7.2011  mam na jedne rostline ted asi osum plodu... Jeste mam rostlinu dyne butter nutt z ktere hodne varime... |  | Odrůdy paprik, 21.2.2011 Mam velky sklenik, tak myslim ze by mi mely vyrust... z kupovanych u tohodle druhu myswlim ze nepujdou vybrat seminka... jsou to urcite hybridy prece... to nenasadi na kvet... nebo F1...myslel jsem nejaky specialni druh... tak treba nekde neco... celý příspěvek > |  |
|  | Odrůdy paprik, 17.2.2011 Mohl by mi nekdo poradit, jaky druh paprik, popripade druh ktery se jim nejvice blizi, jsou takove ty velke s tlustou duzinou co se prodavaji v obchodacich a byvaji nejdrazsi??...Byvaji zlute zelene cervene a oranzove s tlustou duzinou a sladke... A... celý příspěvek > |  | Papriky - klíčivost semen, 17.2.2011 moje zkusenost teda je, ze nove klicky se vzdy objevuji rano po noci... nikdy pres den... takze na to aby se klicek prostrcil ven asi vyzaduje tmu... tak treba proto?? |  | Papriky na rok 2011, 17.2.2011 na co ty zeleny habanera nebo jolokie nebo co to je u tech jalapenos...:) |  |
 |
|
|
|