Příspěvky uživatele - 137.212

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Náhrada za Idared, 16.2.2011
Lunu som pred rokmi otypoval, podľa popisu na webu Fytosu, ako najvydarenejšiu z krížencov Golden x Topas. Bol som ochotný ísť pre stromček 500 km až do Plzne. Ale p.Ing.Voráček mi ju vždy pred nosom "vyfúkol," všetky odviezol kamion do Nemecka. A... celý příspěvek >
Řady na svahu, 16.2.2011
Pretože vinič je teplomilná rastlina a SAT je pre kvalitu hrozna limitujúci, uprednostňoval by som orientáciu výsadby, ak je v daných podmienkach výber možný, zásadne z hľadiska maximálneho ožiarenia slnkom v priebehu dňa. V júli, auguste je slnko... celý příspěvek >
Trvanlivé jmenovky s odrůdami, 16.2.2011
Tiež sa pripravujem na dlhodobé označenie-tentoraz preočkovaného radu viniča niekoľkými odrodami (apríl 2011). Fóliu odmietam, pri neopatrnej maniplácii Vam ju odfúkne vietor a dá sa snadno roztrhnúť. Plasty typu PVC, lino apod. sú dobré, najmä tie... celý příspěvek >
Řez révy na fasádě, 9.2.2011
Poradili sme Vam plný koš múdrostí, teraz záleží len na Vašom rozhodnutí. Asi byste si mal najprv naštudovať ampelografiu Vašich odrôd, aby ste vedel, či rodia iba na dlhom dreve, alebo aj na krátkom. Druhý prípad je lepší, lebo nebudete musieť tak... celý příspěvek >
Flekatý trávník, 9.2.2011
Tak to Vam úprimne závidím, že nemusíte chémiu, aj keď tá lyžička chemikálie vzhľadom na plochu ošetreného trávnika nie je až tak veľa. Keby ste videla koľko organických pesticídov striekajú vinohradníci (najmä vlani), tak Vam prestane chutiť vínko.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika