|
Příspěvky uživatele - 44.31
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 6.7.2010 Naprosto souhlasím, neboť stejnou zkušenost udělalo několik profesionálů u nás. Zejména uvěřili těmto argumentům: 7 let záruky (to je v profi fantazie, kdo tomu ale uvěří je...) a potom jim byly pily prezentovány jako profesionální(956,962). Už jsem... celý příspěvek > |  | Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 6.7.2010 To je už složitější, pokud to neznáte. Jestli netěsní jehlový ventil, tak se motor přehlcuje palivem. Pokud do toho chcete jít, tak Vám to popíšu. |  |
|  | Kadeřavost broskvoně, 6.7.2010 To není podstatné, jak byste se realizoval, to v dotazu nebylo. Dotaz byl na to, zda to má nějaký význam sázet česnek kolem broskvoně. |  | Kadeřavost broskvoně, 6.7.2010 Já jsem loni kupoval sulku a kamarád z jižní moravy mi říkal, že to je lepší česnek v okolí stromů. Tak jsem to nějak nechápal, nedalo mi to a nechal jsem si to vysvětlit. Prostě jen řekl, že česnek má ty účinky a nejen na kadeřavost. Samozřejmě sady... celý příspěvek > |  | Jaké používáte postřikovače?, 6.7.2010 Zádový SOLO s membránovým čerpadlem - nežádoucí plevele, vyjímečně mandelinka, ovocné stromy, a malý no name obal s čističe oken, když je třeba něco málo ošetřit - kadeřavost u jednoho stromu - broskvoně. |  | Pila Aram-Trade-Tools, 6.7.2010  No, co na to napsat. Snad se Vám podaří s tou pilou těch 15 metrů pořezat. Popisy od prodejců u těchto pil - výrobce Germany, Austria a pod. ukazují na to, že tam se to rozhodně nedělá a je to lákadlo mimo ceny na lidi. U jedné z těchto pil jsem na... celý příspěvek > |  | Pila Aram-Trade-Tools, 3.7.2010 Vycházím ze stavu funkční, neseřízené pily. Demontujte svíčku a několikrát bez svíčky na fajce - botce protočte motor, tím jej zbavíte přebytku paliva. Potom ověřte jiskru nasazením svíčky na botku. Zašroubujte funkční svíčku, která dávala viditelnou... celý příspěvek > |  | Dolmar MS 340, 3.7.2010  MS 340 |  | Dolmar MS 340, 3.7.2010  Po 10 letech intenzívního provozu jsem nafotil profesionální motorovou kosu MS 340. Je používána na sečení vysoké trávy i dosíkání strunou. Zatím nebyla žádná závada, pouze bylo několikrát nutné vyměnit palivový filtr, vyčistit sítko v karburátoru a... celý příspěvek > |  | Úprava vody pomocí elektrolýzy, 30.6.2010  Podobné dotazy jsem měl před rokem také, a to přímo na majitele zařízení na principu elektrolýzy(v našem případě Biopool), ale hlavně přímo na firmu, která je vyrábí. V dotazu jsem se zaměřil na účinky dezinfekční, změkčování vody, zásadní náhradu... celý příspěvek > |  |
|  | Prosím o radu při výběru křovinořezu na horskou louku, 27.6.2010 Dolmar produkuje benzínové přístroje, Makita elektrické, samozřejmě, že dochází při kompletaci k souběhu dílů, ale to je logické. MS 340 má stejný motor, jako profi MS 3300, ale je odlehčený, neboť není třeba takovou robustnost, jakou vyžaduje práce... celý příspěvek > |  | El sekačka nejde do otáček - čím by to mohlo být?, 26.6.2010 Máte pravdu, brzda cvakne a potom se musí motor rozběhnout. Pokud je při rozběhu motor líný a brzda jasně cvakla, což znamená, že je uvolněna, tak je vinutí poškozené - přehřátím se nedostatečně dimenzované vinutí propálí a zkratuje, nebo úplně... celý příspěvek > |  | Solení vody v bazenu, 26.6.2010 Pěkná reklama na pěkné drahé zařízení, které vyžaduje investice do dražších doplňků bazénu. Přesto nebudu jako Vy a nebudu hanit to, co je jiné, než co prodává Vaše firma. Před rokem jsme koupili Biopool, což je ošetření bazénové vody elektrolýzou.... celý příspěvek > |  | Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 26.6.2010 To je právě ten háček. Jaké to je měřítko porovnání?... Určitě budete spokojen, že pilu nastartujete, že bude řezat. Ale když se svezete poprvé v autě, tak těžko posoudíte, jaký pocit z jízdy a komfort při jízdě bude při svezení v jiném autě. Tím... celý příspěvek > |  | Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 24.6.2010 Obecně jsem rád, že jste to sem napsal, neboť jsem to nechtěl být já, kdo nějak snižuje takové výrobky. Je to přesně tak. Tyto pily jsou staré modely renomovaných značek, ale ještě očesané o kvalitní - drahé - díly a upravené pro spotřebitelský trh.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|