|
Příspěvky uživatele - 21.110
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradní traktor v ceně zhruba 50.000, 14.2.2011 Dobrý den, prosím o radu, který z uvedených traktorů v hlavním příspěku bude nejlepší - poměr kvalita cena. Jestli můžete, diskutujte technicky k danému tématu, díky. |  | Zahradní traktor v ceně zhruba 50.000, 11.2.2011 Poraďte, rád bych koupil nějaký zahradní traktor do 50.000,- Kč. Docela se mně líbí AMA SG 130/92H. Cena je trošku vyšší (57.000,-), než bych požadoval (do 50.000,-) ale jinak si myslím, že dobrý. Porovnával jsem s traktory STIGA Estate... celý příspěvek > |  |
|  | Travní traktor Ama SG 130/92 H, 11.2.2011 Zahradní traktor (AMA, Stiga, MTD, Jonsered, Husqvarna)
Dobrý den, také by mě zajímala nějaká recenze tohoto traktoru AMA SG 130/92H. Přemýšlím, že nějaký koupím a zatím se mě zdá (podle údajú) vcelku zajimavý. Cena je trošku vyšší (57.000,-), než... celý příspěvek > |  |
|
|
|