Příspěvky uživatele - 40.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tophit, 29.11.2011
Zdravím, otázka byla sice na p. Boštičku, ale nedalo mi to. Pinkcot a Silvercot již několik let pozoruji v sadech, a i ve spolupráci s kolegy jsme se shodli, že je to jistě zajímavý marketingový tah, ale tyto odrůdy mají své citelné nectnosti. Patří... celý příspěvek >
Hybrid švestkomeruňka, 28.11.2011
Zdravím, tak jsem si myslel, že aspoň Aprimira bude něco zajímavého, a letos ji vysadil... mirabelek mám doma plno a přiznám se, že jsem nečekal, že ústav v Giesenheimu nebude takto lhát... no, vidím že i Němci udělají leccos pro marketing..
Švestky v sezóně 2011, 23.11.2011
Zdravím, pěkně zhodnocené, podepsal bych se s tím, co je vzávěru uvedeno. Letos u nás (Střední Čechy, 260 m.,)v květnu zmrzlo prakticky vše kromě hrušek a některých švestek, a mezi nimi právě dobře plodily Domácí a Elena, menší úroda u Lepotice,... celý příspěvek >
Podzimní řez nově zasazených slivoní, 15.11.2011
ad Wimpi: Zdravím, svůj názor můžu doložit osobními zkušenostmi a zkušenostmi kolegů sadařů, mám vysazeny cca 2 ha ovocného sadu a zahrady, cca 260 m.n.m, roční prům. teplota 8,5°C kde zkouším různé odrůdy, již od roku 1991. Moje... celý příspěvek >
Harlyne, Hargrand, Harogem, 15.11.2011
Prosím o upřesnění dle kterých školkařů, dovolil bych si trochu nesouhlasit. Kioto a Hargrand mají sice v květu vyšší odolnost, ale jinak je u nich dost vysoký výpad po začátku plodnosti (myslím v sadech). Bergeron je na tom lépe, ale zas je lepší v... celý příspěvek >
Kozy a ovce, 8.11.2011
s ovcemi se bude citit spokojene znama ji mela ve psi smecce a taky byla spokojena uz jen stacilo aby se naucila stekat jak tam zapadla
Poraďte - něco na skříň, 4.11.2011
nejlepsi bude umela kytka tase jeste navic ani nezaleva
Slivoň Tipala - jaký opylovač, 3.11.2011
Dobrý den, tipalu má můj známáý na JM v sousedství katinky, stanley a hanity, plodí velmi dobře. je to žlutá švestka, dobrá chuť.david
Slivka Wegierka Dabrowicka, 3.11.2011
Zdravím, je to klon domácí švestky z Dabrovic v Polsku. Pravděpodobně se jedná o prodej polských stromků některými trhovci. Není výrazně odolnější k šarce, velikost plodů je jako u Domácí švestky. david
Startovací kolečko Oleomac 244F, 2.11.2011
Prosím o radu ohledně startovacího kolečka k pile oleomac 244F. Startovací kolečko mám zničené, nelze startovat. Náhradní díly již na to nejsou. Jde tam použít nějaký jiný z jiného typu? Pila pořád ještě funguje. Za každou radu děkuji.
Pokaceni tresne, 21.10.2011
tak tuto radu klidne poslechnete muzete dostat pokutu az do 10 000 kc
Kocour cestovatel, 20.9.2011
tento pribeh by si mel precist ten clovek co chce odchytit pro neho divokou kocku a nekam jinam ji odvezt muze to mit podobny prubeh z kocky domaci zvykle na sve prostredi udela kocku zdivocelou tim ze ji vyhodi do prostredi kde ji ostani kocky... celý příspěvek >
Dotaz k chovu kozy domácí, 9.9.2011
pokud chcete mit tluste zvire tak si pridte prase ne nadarmo se rika je hubena jako koza proste dojna koza neztloustne a kdyz ji budete prekrmovat srotem tak ji vic ublizite nez pomuzete
Kolkwitzia, 8.8.2011
Dobrý den, prosím o radu, jakou dělám chybu, že kolkwitzie nekvete. Mám ji druhým rokem, je vysoká cca 50cm, je na slunném stanovišti. Za radu děkuji Martina
Kotec pro psa, 1.8.2011
Konvalinko tazatel nepise ze tam chce psa nechat dozit ale pro velkeho psa je kotec temer nezbytnosti aby se dal zavrit treba pri oprave plotu nebo pri navsteve nebo nebo vjezdu ciziho vozidla a pri podobnych cinostech ja zaviram psa treba i 5x dene... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika