|
Cesnek mi nejde jako babicce, 11.6.2016  Omlouvam se, nenahrala se fotka... |
 |
Cesnek mi nejde jako babicce, 11.6.2016 Posilam ke svemu uvodnimu prispevku take fotky nejposkozenejsich palic. Je jich asi 15%. Pomuze to urcit pricinu? |
 |
|
 |
Zahradni traktory, 6.2.2011 gratuluju,
1. jste šikula co si hodně udělá sám, to ale jaksi každý nemůže nebo jednoduše neumí...
2. máte štěstí.
Murray je značka vlastněná korncernem briggs&stratton, proto v nich najdete výhradně tyto motory. Stroje vlastně žádné sami... celý příspěvek > |
 |
Vari převodovka, 6.2.2011 Kolik oleje je v převodovce dsk316? Když budu měnit celou náplň? Jezdím asi pátý rok a na olej zatím nesáhl |
 |
Demontáž klikovky za sekačky, 6.2.2011 Tak já vím o pěti. Nejčasteji ty byly Tecumsehy. Jednou se jeden kok.ot pokusil nahradit šroub nože za metriku a když nám ukazoval proč ten motor točí tak málo když mu jde tak pěkně přidat taháním za pružinky regulace- nůž se utrhl a rozsekl kolečko.... celý příspěvek > |
 |
Zahradni traktory, 6.2.2011 Na 14koní je šířku 102 moc. Jo najdete to na Partnerech a podobných marketových strojích, ale za sebe nemohu tuto kombinaci doporučit. Spotřeba bude v v2 určitě o fous vyšší, ale pružnost motoru a vibrace to vynahradí. Vůbec nepíšete jakou plochu... celý příspěvek > |
 |
Pojezdová sekačka Green Jet z OBI, 6.2.2011 NEBRAT! jak se říká, nejsme tak bohatí aby jsme si kupovali levné věci. Kdepak myslíte že ušetřili? Na maržích? v OBI? Asi těžko. Kupujte mašiny od sice dražších ale autorizovaných prodejců, ano u strojů připlácíte za to že mají sklady a v nich... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna R 53 SV, 6.2.2011 A je tu zase. Dohady jestli je nebo není Husqvarna made in china. Ano vlastní továrny v číně- jing feng... A vyrábí se tam motorové pily Partner atd. Pily Husqvarna 435- se vyrábí na výrobní lince ve švédsku, hobby řady 236 a 240 v USA. Ano spousta... celý příspěvek > |
 |