Příspěvky uživatele - 235.249

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co teď s kadeřavostí?, 27.4.2009
Můžu potvrdit. Ani na nestříkaných není skoro vůbec. Plzeňsko. Je to dobrým počasím.
Co vše může na kompost?, 27.4.2009
Já jsem se hned na začátku ptal jestli je problém je sehnat, když neodpověděla tak jsem předpokládal že není.
Zúrodnění písčité půdy, 27.4.2009
A co další vlivy jako teplota atd? Pokud je zalito tak nevidím důvod proč by měl v písčité půdě klíčit o tolik dýl. Písčitá půda není tak strašná jak to vypadá na první pohled, protože se to částečně vyrovná tím, že rostliny v ní dokážou hlouběji... celý příspěvek >
Rajčata kdy s nima už ven?, 27.4.2009
Myslím že pro tyhle debaty by bylo vhodné psát místo.
Díra nevykopaná dopředu, 27.4.2009
Porovnejte rychlost růstu v květináči a venku...
Myslím to vážně.
Nevím jak myslíte větší kořenovou soustavu? Větší než co?
Převislá kočička, 27.4.2009
To bude zas nějaká stříhací pověra. Kvetou i vrby vůbec nestříhané.
Informace o pěstování fíku - smokvoň, 27.4.2009
Na tvar listů nejde spoléhat.
No kdo má dobrou půdu tak může sázet rovnou do ní. Kdo ne, tak taky, protože ať tam přidá cokoli, tak to stejně bude jen na pár let - jen dokud tu díru strom nepřeroste.
Co vše může na kompost?, 26.4.2009
PS: Doufám že neřeknete že z vás dělám pitomce, ale pro jistotu - pokud se vám to opylí tak to samozřejmě ovlivní až další generace, tedy pokud si schováte semínka a znovu vysejete. Letošní plody to neovlivní.
No to já chápu, ale nechápu proč je problém koupit si na příště semena nový. Vždyť to snad zas tak drahý neni.
Pokud to jde, tak se opylí i když budou o kus dál. To je problém koupit si příští rok nový semínka?
Zavčelení sadů a zahrad, 26.4.2009
Voní. Aspoň tady ano.
Yuka, 26.4.2009
Tak to nevím. Já mám Yucca filamentosa a ta je naprsoto nenáročná. Stačí vysadit ven a nechat rost.
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika