|
Co teď s kadeřavostí?, 27.4.2009 Můžu potvrdit. Ani na nestříkaných není skoro vůbec. Plzeňsko. Je to dobrým počasím. |
 |
Co vše může na kompost?, 27.4.2009 Já jsem se hned na začátku ptal jestli je problém je sehnat, když neodpověděla tak jsem předpokládal že není. |
 |
|
 |
Zúrodnění písčité půdy, 27.4.2009 A co další vlivy jako teplota atd? Pokud je zalito tak nevidím důvod proč by měl v písčité půdě klíčit o tolik dýl.
Písčitá půda není tak strašná jak to vypadá na první pohled, protože se to částečně vyrovná tím, že rostliny v ní dokážou hlouběji... celý příspěvek > |
 |
Rajčata kdy s nima už ven?, 27.4.2009 Myslím že pro tyhle debaty by bylo vhodné psát místo. |
 |
Díra nevykopaná dopředu, 27.4.2009 Porovnejte rychlost růstu v květináči a venku... |
 |
Díra nevykopaná dopředu, 27.4.2009 Myslím to vážně. |
 |
Díra nevykopaná dopředu, 27.4.2009 Nevím jak myslíte větší kořenovou soustavu? Větší než co? |
 |
Převislá kočička, 27.4.2009 To bude zas nějaká stříhací pověra. Kvetou i vrby vůbec nestříhané. |
 |
Informace o pěstování fíku - smokvoň, 27.4.2009 Na tvar listů nejde spoléhat. |
 |
Díra nevykopaná dopředu, 27.4.2009 No kdo má dobrou půdu tak může sázet rovnou do ní. Kdo ne, tak taky, protože ať tam přidá cokoli, tak to stejně bude jen na pár let - jen dokud tu díru strom nepřeroste. |
 |
|
 |
Co vše může na kompost?, 26.4.2009 PS: Doufám že neřeknete že z vás dělám pitomce, ale pro jistotu - pokud se vám to opylí tak to samozřejmě ovlivní až další generace, tedy pokud si schováte semínka a znovu vysejete. Letošní plody to neovlivní. |
 |
Co vše může na kompost?, 26.4.2009 No to já chápu, ale nechápu proč je problém koupit si na příště semena nový. Vždyť to snad zas tak drahý neni. |
 |
Co vše může na kompost?, 26.4.2009 Pokud to jde, tak se opylí i když budou o kus dál. To je problém koupit si příští rok nový semínka? |
 |
Zavčelení sadů a zahrad, 26.4.2009 Voní. Aspoň tady ano. |
 |
Yuka, 26.4.2009 Tak to nevím. Já mám Yucca filamentosa a ta je naprsoto nenáročná. Stačí vysadit ven a nechat rost. |
 |