|
Díra nevykopaná dopředu, 30.4.2009 Ano, máte pravdu, tak tady a tady (snad nevadí že anglicky) |
 |
Podzimní nebo jarní výsadba, 30.4.2009 Měly víc času, navíc netrpěly mimo zem. |
 |
|
 |
Převislá kočička, 30.4.2009 Myslíte nějak takhle?
en.wikivisual.com/index.php/Willow |
 |
Špičák, jak dál?, 30.4.2009 Aha. Fotky klidně ukažte. |
 |
Višeň vysokokmen, 30.4.2009 Jak nejsou? Jako letos? Nikde? Jestli opravdu ne, nebylo by lepší si rok počkat? |
 |
Špičák, jak dál?, 30.4.2009 Když tak pořád píšete "pokud chcete mít korunu" tak by mě zajímalo jak vypadá strom bez koruny... |
 |
Špičák, jak dál?, 30.4.2009 Nevadí když uděláte až příští rok, naopak, líp zakoření a míň ho to vysílí. Výšku jakou chcete, nebo můžete pěstovat i s terminálem. (Záleží taky na podnoži, zákrsek na bujně rostoucí podnoži není dobrý nápad a naopak) Radši si to pořádně rozmyslete,... celý příspěvek > |
 |
Broskvoň z pecky, 29.4.2009 Samozřejmě, mě každý rok několik vyklíčí z kompostu. |
 |
Na co roubovat ibišek?, 29.4.2009 Ibišky se neroubujou ael řízkujou. |
 |
Jak na mšice?, 28.4.2009 Pokud hubíte mšice tak případné larvy/vajíčka slunéček nevyhnutelně vyhubíte taky. |
 |
|
 |
Jak řezat růži na kmínku?, 28.4.2009 Když jste to neviděl tak mi to připadá jako dost odvážná rada. |
 |
Jak řezat růži na kmínku?, 28.4.2009 A pokud opravdu rostou tolik do zeleně, tak by to asi chtělo trochu omezit hnojení, zejména dusík. |
 |
Jak řezat růži na kmínku?, 28.4.2009 To nevím, růže nepěstuju. Reagoval jsem jen na ty obavy že budou brát živiny květům. |
 |
Díra nevykopaná dopředu, 28.4.2009 Nikde tam nemáte nic o tom že to je kvůli kořenům.
Počkejte do zítra, dám vám další zdroje. |
 |
Zúrodnění písčité půdy, 28.4.2009 To jak to popisujete ukazuje že to opravdu není písčitá půda. Tam se naopak voda hodně snadno vsakuje. |
 |