Příspěvky uživatele - 235.249

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Díra nevykopaná dopředu, 30.4.2009
Ano, máte pravdu, tak tady  a tady (snad nevadí že anglicky)
Podzimní nebo jarní výsadba, 30.4.2009
Měly víc času, navíc netrpěly mimo zem.
Převislá kočička, 30.4.2009
Myslíte nějak takhle? en.wikivisual.com/index.php/Willow
Špičák, jak dál?, 30.4.2009
Aha. Fotky klidně ukažte.
Višeň vysokokmen, 30.4.2009
Jak nejsou? Jako letos? Nikde? Jestli opravdu ne, nebylo by lepší si rok počkat?
Když tak pořád píšete "pokud chcete mít korunu" tak by mě zajímalo jak vypadá strom bez koruny...
Nevadí když uděláte až příští rok, naopak, líp zakoření a míň ho to vysílí. Výšku jakou chcete, nebo můžete pěstovat i s terminálem. (Záleží taky na podnoži, zákrsek na bujně rostoucí podnoži není dobrý nápad a naopak) Radši si to pořádně rozmyslete,... celý příspěvek >
Broskvoň z pecky, 29.4.2009
Samozřejmě, mě každý rok několik vyklíčí z kompostu.
Na co roubovat ibišek?, 29.4.2009
Ibišky se neroubujou ael řízkujou.
Jak na mšice?, 28.4.2009
Pokud hubíte mšice tak případné larvy/vajíčka slunéček nevyhnutelně vyhubíte taky.
Jak řezat růži na kmínku?, 28.4.2009
Když jste to neviděl tak mi to připadá jako dost odvážná rada.
A pokud opravdu rostou tolik do zeleně, tak by to asi chtělo trochu omezit hnojení, zejména dusík.
To nevím, růže nepěstuju. Reagoval jsem jen na ty obavy že budou brát živiny květům.
Díra nevykopaná dopředu, 28.4.2009
Nikde tam nemáte nic o tom že to je kvůli kořenům. Počkejte do zítra, dám vám další zdroje.
Zúrodnění písčité půdy, 28.4.2009
To jak to popisujete ukazuje že to opravdu není písčitá půda. Tam se naopak voda hodně snadno vsakuje.
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika